Tarih: 28.12.2020 06:06

ÇOCUK FELCINI BITIRMEK IÇIN SAHNE ALACAKLAR

Facebook Twitter Linked-in

Izmir Mavisehir Rotary Kulübü yaslari 15 ile 19 arasinda degisen 70 Hollandali genci Izmir'de agirlayarak üst üste üç konser vermeye hazirlaniyor. Hollanda Kraliyet Rotterdam Senfoni Orkestrasi'nin 7 gün süren provalar ile gerçeklestirecegi ardisik üç konserin sanat organizasyonunu ise Olten Sanat Vakfi üstlenecek.

Izmir Mavisehir Rotary Kulübü Hollanda Türkiye Büyükelçiligi is birligiyle Hollanda Kraliyeti sponsorlugunda gerçeklesecek olan bir sanat organizasyonuna ev sahipligi yapiyor. Hollanda Kraliyet Rotterdam Gençlik Senfoni Orkestrasi'na artarda süren konserler boyunca Olten Filarmoni Orkestrasi eslik edecek. Karsiyaka Belediyesi Çocuk Korosu'nun da katilacagi konserlerde sahnede 130 genç yer alacak.

23 Ekim çarsamba saat:18.00'de Alsancak Gündogdu Meydani'ndahalka açik ve olarak gerçeklesecek olan ilk konserin ardindan Orkestra, 24 Ekim persembe aksami Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde ikinci kez sahne alacak. Üç gün süren konser dizisinin sonuncusu ise 25 Ekim cumaaksami Karsiyaka Belediyesi Hikmet Simsek Sanat Merkezi'nde gerçeklesecek.

24 Ekim Dünya Çocuk Felci Günü'nde Konser

Hollanda Kraliyet Rotterdam Gençlik Senfoni Orkestrasinin 24 Ekim'de Uluslararasi Rotary'nin"Çocuk Felci'ne Son" kampanyasina destek olmak amaciyla Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndekidüzenleyecegi ikinci konseri Jim Roodnat Sefligi'nde, Adil Kerem Solistligi'nde (piyano) gerçeklesiyor. Davetiyeli olarak düzenlenen konserin çocuk felci kampanyasina ve Rotary'nin bu yil önem verdigi egitim projelerine katki saglanmasi hedefleniyor.

Klasik eserlerin yani sira Türk ve Hollanda eserlerinin de çalinacagi bu konsere tüm Izmir halki davetlidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —