Tarih: 28.12.2020 06:06

ÖRNEK DAVRANIS

Facebook Twitter Linked-in

Foça Yenibagarasi Muhtarligindan Örnek Hareket  

Foça Yenibagarasi Muhtarligina seçilen Kaymakamlik dan emekli olan Cihat Gerihan seçimlerden önce verdigi sözleri bir bir yerine getiriyor. Gerihan yasli ve engelli vatandaslara  3 tekerlekli bir motorla günün her saatinde ihtiyaçlarini gideriyor. Motorun alinmasi muhtarlik  ve  yardimseverlerin katkilari ile alindi. 

Gerihan yaptigi açiklamada "Mahalle sakinlerimizin geçirmis oldugumuz  zor bir saglik nedeniyle  ve evlerinden sokaga çikma yasagi sürecinde bakkal ,market, saglik ihtiyaçlarini almakta  zorlandigi  durum bir gercek olmustur. 

Bunlara istinaden ihtiyaçlarinin evlerinden çikmadan özellikle yasli ve engelli vatandaslarimizin öncelikli olmasi sebebiyle, seçim zamani vermis oldugumuz bir tek söz vardi oda bir telefon kadar yakinim .  

Bu sözüme istinaden ihtiyaçlarini, karsilayabilmek istegiyle mahallemize sizlere, yaslilarimiza, engelli vatandaslarimiza daha iyi hizmeti ulastirabilmek daha çabuk ulasabilmek düsüncesi ile Mahallemiz muhtarligina böyle bir araç aldik. Bu konuda  düsünceme ve bana destek olan Aza arkadaslarima, ayni zamanda hayirseverimize çok tesekkür ediyorum. Saglikli günler dilerim." dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —