Tarih: 08.11.2021 16:41

10 KASIM ATATÜRK KUPASI YELKEN YARISLARI FOÇA'DA YAPILACAK

Facebook Twitter Linked-in

Geçtigimiz yil pandemi kisitlamalari nedeniyle bölgesel katilimla birincisi gerçeklestirilen ATATÜRK KUPASI yelken yarislarinin önce tüm Türkiye’den sporcularin katilimiyla daha sonra Uluslararasi düzeyde yapilarak geleneksel hale getirilmesi amaçlaniyor.13-14- 15-16 Kasim tarihlerinde Foça'da yapilmasi planlanan yarislara 200'ün üzerinde sporcunun katilmasi bekleniyor. Foça Yelken Ihtisas Kulübü’nün organize ettigi yarislara Foça Belediyesi’de destek veriyor.


13-16 Kasim 2021 tarihlerinde gerçeklestirilecek yarislar için kayitlar 13 Kasim 2021 Cumartesi  günü Saat 09:00’da Karakum Plaji Sosyal Tesislerinde yapilacak.

Foça Belediye Baskani Fatih Gürbüz;  13-16 Kasim tarihlerinde gerçeklesecek Atatürk Kupasi  için yelkencileri ilçeye davet etti. Fatih Gürbüz; “ Foça cografi yapisiyla, dogasiyla, halkiyla, gündelik hayatiyla yelken sporlarina çok elverislidir. Tüm yelkenseverleri Foça’ya bekliyoruz” dedi.

 Foça Yelken Ihtisas Kulüp (FYIK) Baskan Yardimcisi Hakan Barçin da ise 200 ün üstünde yelkencinin katilmasinin beklendigi  Atatürk Kupasi yelken yarislarinin, Türkiye Yelken Federasyonu’(TYF)nun  en prestijli yarislarindan biri oldugunu söyledi. Hakan Barçin;   “Atatürk’ümüzün adini tasiyan bu yarisin ikinci kez üst üste Foça’da yapiliyor olmasi bizim için gurur kaynagidir”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —