13 SEHIT IÇIN IZMIR'DE BIRLIK VAR

Türkiye Gençlik Birligi Izmir Il Teskilati, Vatan Partisi Izmir Il Baskanligi, MÜSIAD Izmir Subesi, Cumhuriyet Kadinlari Dernegi, KASIAD ve 1881 Dernegi Gara'da meydana gelen saldiri sonucu 13 sehidimiz için bir araya geldi.

Güncel 15.02.2021 16:00:06 0
13 SEHIT IÇIN IZMIR
“HDP’NIN PKK ILE BAGLANTISI SU GÖTÜRMEZ BIR GERÇEK”

Karsiyaka IZBAN önünde düzenlenen anma töreninde konusma yapan Türkiye Gençlik Birligi Izmir Il Baskani Mustafa Gökmen, “PKK’nin temizlenmesi ancak tüm alanlarda mücadele edilerek mümkün olacaktir. Türk Ordusunun PKK’yi ezmesi, PKK’nin siyasi kolu HDP’nin kapatilmasi ile desteklenmelidir. Annelerin elinde çoçuklarini alip daga kaçiran, belediyeler ile ülkemizin altina bombalar döseyen terör partisi HDP’nin PKK ile olan baglantisi su götürmez bir gerçektir. Buna ragmen HDP ile siyasi ortaklik kuranlar büyük bir gaflet içerisindedirler. HDP ile iktidar olma planlari yapanlar ancak ve ancak ABD’de Türkiye’deki piyonlarindan baska bir konuma gelemezler. PKK’nin siyasi uzantisi HDP’ye, Onlari dost olarak görüp iktidar olma matematikleri yapanlara, Terörist Selahattin Demirtas’a özgürlük isteyenlere sesleniyoruz. “Avucunuzu Yalarsiniz!” diyerek terörle mücadelede kesin çözümün HDP’nin kapatilmasi oldugunu vurguladi.


HDP’nin kapatilmasi vurgusunu yapan bir diger isim de Vatan Partisi Izmir Il Sekreteri Levent Özciger oldu. Özciger, “Buradan tüm siyasi partilere sesleniyoruz, Cumhuriyet Bassavciligi’na sesleniyoruz,  PKK’yi hendeklere gömüyoruzi daglara taslara gömüyoruz ama onun siyasi ayagini neden meclisten atmiyoruz? Biz mecliste terörist istemiyoruz. anayasanin 100. maddesinin isletilmesinin, HDP’nin mutlaka kapatilmasini istiyoruz. Bu çigligimiza kimsenin sessiz kalmamasi gerekir” dedi.

IZMIR’DEN DIYARBAKIR ANNELERINE SELAM

Izmir’den Diyarbakir’da nöbet tutan annelere selam gönderen Cumhuriyet Kadinlari Dernegi Genel Baskan Yardimcisi Nuriye Kadan, “Bazi kesimler o annelere iktidar beslemesi dediler. Bunlari diyenlerin mazlum insanimizla hiçbir bagi kalmamistir. Kendi çikarlarini, ülkenin çikarlarinin üstüne koymuslardir. O analarin orada ne isi var diyenlere soruyoruz; Bir anne evladini yanlis yerde arar mi? Diyarbakir Anneleri’nin eylemine çamur atanlara yaziklar olsun” dedi.

MÜSIAD Izmir Sube Baskani Özcan Yetisenoglu da bassagligi mesajini okudu.

Kizi PKK tarafindan kaçirilan Baba Mehmet Laçin de açiklamaya destek için oradaydi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °