15 YAŞ ALTI BADMİNTON MİLLİLERİMİZ BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

Bulgaristan'da düzenlenen 15 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası'nda, Bergama Belediyesi Spor Kulübü'nün 2 sporcusu Erdal Mert Demirhan ve Deniz Baran Karaman Bergama'ya ödül ile döndü.

Spor 11.12.2023 12:20:00 0
15 YAŞ ALTI BADMİNTON MİLLİLERİMİZ BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

Bulgaristan'da düzenlenen 15 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası'nda, Bergama Belediyesi Spor Kulübü'nün 2 sporcusu Erdal Mert Demirhan ve Deniz Baran Karaman'ın içinde olduğu 15 Yaş Altı Türkiye Badminton Milli Takımı, Balkan şampiyonu oldu. Ayrıca, çift erkeklerde ikinci olarak gümüş madalya kazandılar.
Bulgaristan'ın Parvomay kentinde 8-10 Aralık tarihlerinde yapılan 15 Yaş Altı Balkan Şampiyonası'ndan şampiyon olarak dönen Bergama Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, çift erkeklerde de ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldular.

 Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Bergama Belediye Başkanı Hakan koştu  Badminton takımını başarılarından dolayı kutladı. Elde edilen bu başarılar ile tarih ve kültür kenti olmanın yanına spor kenti sıfatını da eklendiğini belirten Koştu, " Sporun her dalında gördüğümüz başarılar, aldığımız madalyalarla gençlerimiz başarıdan başarıya koşuyor. Belediye olarak tüm sporcularımız ve gençlerimizle gurur duyuyoruz. 15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Bergama'nın adını Balkanlarda da altın harflerle yazdıran sporcularımızı ve hocalarını tebrik ediyorum" dedi. -

 


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °