Tarih: 16.06.2021 09:56

16 HAZIRAN ÇARSAMBA, KUVVETLI YAGIS UYARISI DEVAM EDIYOR!

Facebook Twitter Linked-in

Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan yapilan son degerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve bati kesimlerinin parçali ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Iç Anadolu, Bati ve Orta Karadeniz, Dogu Karadeniz kiyilarinin yerel olmak üzere aralikli saganak ve yer yer gök gürültülü saganak yagisli, diger yerlerin az bulutlu ve açik geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; Marmara Bölgesi (Kirklareli ve Edirne disinda), Antalya, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Sinop, Samsun, Ordu, Amasya ve Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli olmasi bekleniyor.

MERKEZLERIMIZDE HAVA


ÇANAKKALE °C, 25°C   Parçali ve çok bulutlu, aksam saatlerine kadar aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; yer yer kuvvetli olmasi bekleniyor.

ISTANBUL °C, 23°C       Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; aksam saatlerine kadar yer yer kuvvetli olmasi bekleniyor.

KIRKLARELI °C, 24°C     Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

KOCAELI °C, 23°C         Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; aksam saatlerine kadar yer yer kuvvetli olmasi bekleniyor.

A.KARAHISAR °C, 19°C  Parçali ve çok bulutlu, aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin sabah saatlerinde kuvvetli olmasi bekleniyor.

IZMIR °C, 25°C               Parçali ve çok bulutlu, aksam saatlerine kadar aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

MANISA °C, 25°C          Parçali ve çok bulutlu, aksam saatlerine kadar aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

MUGLA °C, 24°C           Parçali ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ADANA °C, 29°C           Parçali ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ANTALYA °C, 24°C        Parçali ve çok bulutlu, aksam saatlerine kadar yer yer kuvvetli olmak saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

HATAY °C, 26°C            Parçali ve çok bulutlu, aralikli ve yerel olmak üzere aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ISPARTA °C, 21°C           Parçali ve çok bulutlu, aksam saatlerine kadar yer yer kuvvetli olmak saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ANKARA °C, 22°C          Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinde saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ÇANKIRI °C, 23°C          Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinde saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ESKISEHIR °C, 22°C       Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinde saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

KONYA °C, 23°C            Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinde saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

BOLU °C, 21°C                 Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinden itibaren saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

DÜZCE °C, 24°C             Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinden itibaren saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

SINOP °C, 23°C              Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinden itibaren saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; aksam saatlerinde yer yer kuvvetli olmasi bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 22°C    Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinden itibaren saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

AMASYA °C, 27°C           Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinden itibaren saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; aksam ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmasi bekleniyor.

BAYBURT °C, 31°C           Parçali bulutlu

SAMSUN °C, 21°C            Parçali ve çok bulutlu, ögle saatlerinden itibaren saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Yagislarin; aksam ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmasi bekleniyor.

TRABZON °C, 23°C         Parçali ve çok bulutlu, aralikli ve yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli

ERZURUM °C, 30°C         Parçali ve az bulutlu

IGDIR °C, 35°C                Parçali ve az bulutlu

KARS °C, 30°C                Parçali ve az bulutlu

VAN °C, 28°C                  Az bulutlu

ADIYAMAN °C, 32°C      Az bulutlu ve açik

DIYARBAKIR °C, 35°C    Az bulutlu ve açik

GAZIANTEP °C, 28°C     Az bulutlu

SIIRT °C, 35°C                Az bulutlu ve açik

DENIZLERIMIZDE HAVA

KARADENIZ   Hava Durumu: Parçali ve çok bulutlu, aksam saatlerinde Orta Karadeniz kuvvetli olmak üzere aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli, Rüzgar: Bati Karadeniz'de güney ve güneybatidan, batisi kuzeybatidan 4 ila 6, yer yer 7, Dogu Karadeniz'de bati ve kuzeybatidan, aksam saatlerine kadar batisi kuzeydogudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, batisi yer yer 2,5 m, Görüs: Iyi, yagis aninda orta, kuvvetli yagis aninda zayif.

MARMARA     Hava Durumu: Parçali ve çok bulutlu, aksam saatlerine kadar kuvvetli olmak üzere aralikli gök gürültülü saganak yagisli, Rüzgar: Bati ve güneybatidan, sabah saatlerinde batisi kuzeybatidan 3 ila 5, yer yer 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,0 m, Görüs: Iyi, yagis aninda orta, kuvvetli yagis aninda zayif.

EGE                Hava Durumu: Parçali ve çok bulutlu, aksam saatlerine kadar aralikli gök gürültülü saganak yagisli, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneybatidan, sabah saatlerinde açiklari ile ögle saatlerinde geneli kuzeybatidan 3 ila 5, Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatidan 3 ila 5, güneyi yer yer 6 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüs: Iyi, yagis aninda orta.

AKDENIZ         Hava Durumu: Parçali ve çok bulutlu, Dogu Akdeniz’in dogusu ile aksam saatlerine kadar batisi aralikli gök gürültülü saganak yagisli; Rüzgar: Bati Akdeniz’de bati ve kuzeybatidan, aksam saatlerine kadar dogusu güneybatidan 4 ila 6, batisi yer yer 7, Dogu Akdeniz’de bati ve güneybatidan 4 ila 6, yer yer 7 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m, Görüs: Iyi, yagis aninda orta.

VAN GÖLÜ      Hava Durumu: Parçali ve az bulutlu; Rüzgar: Bati ve güneybatidan, sabah saatlerinde kuzeydogudan, ögle saatlerinde kuzeybatidan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 0,75 m; Görüs: Iyi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —