25 Subat Ülkede hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlügü' nden alinana son bilgilere göre, ülkede hava sicakliginda önemli bir degisiklik bulunmuyor.Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinin karla karisik yagmur ve kar yagisli,bu sabah ilk saatlerde Istanbul ve Kocaeli çevre

Gündem 25.02.2021 09:14:26 0
25 Subat Ülkede hava durumu

HAVA SICAKLIGI:       Hava sicakliklarinda önemli bir degisiklik olmayacagi, ülkemiz genelinde mevsim normallerinde seyredecegi tahmin ediliyor.

RÜZGAR:                    Kuzeyli yönlerden hafif, ara sira orta kuvvette esmesi bekleniyor.

ÇIG UYARISI:             Serin ve yagisli hava kütlesinin yurdumuzu terk etmesiyle yurdun dogu kesimlerinde hava sicakliklarinin ve güneslenmenin artmasi beklendiginden kalin kar örtüsü bulunan yüksek ve dik yamaçlardaki çig olusum riskinin artacagi degerlendirilmektedir. Çig nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karsi dikkatli ve tedbirli olunmalidir.

BÖLGELERIMIZDE HAVA

MARMARA                Parçali ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Istanbul ve Kocaeli çevreleri hafif yagmurlu geçecek. Bölge genelinin sabah ve gece saatlerinde puslu, yer yer sisli geçecegi tahmin ediliyor.

EDIRNE °C, 16°C      Parçali ve az bulutlu,

ISTANBUL °C, 10°C Parçali ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif yagmurlu

KIRKLARELI °C, 13°C Parçali ve az bulutlu,

KOCAELI °C, 12°C    Parçali ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif yagmurlu

EGE                          Az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinin buzlanma ve don olayi ile beraber puslu, yer yer sisli geçecegi tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 9°CAz bulutlu

DENIZLI °C, 16°C    Az bulutlu

IZMIR °C, 16°C       Az bulutlu

MANISA °C, 15°C  Az bulutlu

AKDENIZ                Az bulutlu geçecegi tahmin ediliyor.

ADANA °C, 21°C   Az bulutlu

ANTALYA °C, 22°C Az bulutlu

HATAY °C, 18°C     Az bulutlu

ISPARTA °C, 11°C   Az bulutlu

IÇ ANADOLU         Parçali ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayi ile beraber puslu, yer yer sisli geçecegi tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 11°C  Az bulutlu

ÇANKIRI °C, 11°C  Az bulutlu

ESKISEHIR °C, 12°CAz bulutlu

KONYA °C, 11°C   Az bulutlu

BATI KARADENIZ  Parçali ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinin buzlanma ve don olayi ile beraber puslu, yer yer sisli geçecegi tahmin ediliyor.

BOLU °C, 10°C    Parçali ve az bulutlu,

DÜZCE °C, 13°C Parçali ve az bulutlu,

KASTAMONU °C, 10°CParçali ve az bulutlu,

ZONGULDAK °C, 9°CParçali ve az bulutlu,

ORTA ve DOGU KARADENIZ Parçali yer yer çok bulutlu, Rize ve Artvin’in kiyi kesimlerinin saganak yagmurlu, Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimlerinin karla karisik yagmur ve kar yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayi ile beraber pus, yer yer sis bekleniyor. Dogu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çig tehlikesi bulunmaktadir.

AMASYA °C, 10°C   Parçali ve az bulutlu,

RIZE °C, 9°C            Parçali ve çok bulutlu kiyilari yagmurlu, iç kesimleri karla karisik yagmur ve kar yagisli

SAMSUN °C, 10°C  Parçali ve az bulutlu,

TRABZON °C, 9°C  Parçali ve çok bulutlu, iç kesimler karla karisik yagmur ve kar yagisli

DOGU ANADOLU   Parçali ve az bulutlu, kuzeyinin çok bulutlu, bölge genelinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayi ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor. Bölgenin güneydogusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çig tehlikesi bulunmaktadir.

ERZINCAN °C, 10°CParçali ve çok bulutlu

ERZURUM °C, 1°C   Parçali, yer yer çok bulutlu

KARS °C, 3°C        Parçali, yer yer çok bulutlu

VAN °C, 3°C         Az bulutlu

GÜNEYDOGU ANADOLU Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinin puslu, yer yer sisli geçecegi tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR °C, 15°C Az bulutlu

GAZIANTEP °C, 16°C Az bulutlu

SIIRT °C, 14°C            Az bulutlu

SANLIURFA °C, 18°C Az bulutlu

DENIZLERDE HAVA Orta Ege ile açiklarinda firtina; Bati Akdeniz’de firtinamsi rüzgar bekleniyor.

KARADENIZ          Hava Durumu: Parçali ve az bulutlu, dogusu yer yer çok bulutlu, aksam saatlerine kadar Rize ve Artvin’in kiyi kesimleri saganak yagisli; Rüzgar: Bati Karadeniz’de dogu ve kuzeydogudan, aksam saatlerinden itibaren güneydogudan 2 ila 4; Dogu Karadeniz’de bati ve kuzeybatidan, aksam saatlerinden itibaren güneybatidan 3 ila 5, sabah saatlerinde dogusu 6 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,0 m; Görüs: Iyi, yagis aninda orta.

MARMARA           Hava Durumu: Parçali ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde kuzeyi yer yer sis ve puslu; Rüzgar: Dogu ve kuzeydogudan 3 ila 5, sabah saatlerinde güneyi yer yer 6 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0 m, güneyi yer yer 1,5 m; Görüs: Iyi, yagis aninda orta; sis aninda zayif.

EGE                     Hava Durumu: Parçali ve az bulutlu; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydogudan 5 ila 7, aksam saatlerinden itibaren 4 ila 6, sabah saatlerinde Orta Ege ile açiklari 8 kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5 m, Orta Ege yer yer 3,5 m; Görüs: Iyi.

AKDENIZ           Hava Durumu: Az bulutlu; Rüzgar: Bati Akdeniz’de kuzey ve kuzeydogudan 3 ila 5, batisi 4 ila 6, sabah saatlerinde 7; Dogu Akdeniz’de dogu ve kuzeydogudan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, batisi yer yer 2,5 m; Görüs: Iyi.

VAN GÖLÜ       Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Dogu ve kuzeydogudan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,75 m; Görüs: Iyi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °