Tarih: 18.10.2021 11:01

30. EGE RALLISI SONA ERDI…

Facebook Twitter Linked-in


Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Sampiyonasi dördüncü yarisi 30. Ege Rallisi, 16-17 Ekim tarihlerinde Izmir Seferihisar’da gerçeklestirildi. 7 ayri takim ve 76 ekibin mücadele ettigi iki günlük organizasyon ile otomobil tutkunlari seyir zevki yüksek bir ralliyi geride birakti. 


Büyük çekismeye sahne olan yarista BC Vision Motorsport takimindan Burak Çukurova-Vedat Bostanci ekibi Ege Rallisi’ni 10.1 saniye farkla ilk sirada tamamlayarak bu sezon ikinci zaferlerini Izmir’de kazanmis oldu. Ikinciligi kazanan ekip Castrol Ford Team Türkiye takimindan Ümit Can Özdemir-Batuhan Memisyazici olurken, BC Vision Motorsport takimindan Bugra Banaz-Gürkal Menderes ekibi de Skoda Fabia R5 ile yarisi genel klasman üçüncüsü olarak tamamladi.




Sinif N'de GP Garage'dan Efe Albaglar-Ersin Ören, Iki çeker ve Sinif 4'te Castrol Ford Team Türkiye takimindan Emre Hasbay-Burak Erdener, Sinif 3'te ayni takimindan Erol Akbas-Egemen Dural, Sinif 5'te Clio Rally Trophy Turkey’den Mehmet Besler-Egemen Ertük, historic ralli klasmaninda Parkur Racing takimindan Üstün Üstünkaya-Kerim Tar ve Sevki Gökerman Ralli Kupasi klasmaninda da Ayhan Germirli-Mustafa Nazik birincilikleri paylasan ekipler oldular. Ralli 17 Ekim Pazar aksami Sigacik Teos Marina'daki finis podyumunda son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —