33 yilda dev bir iyilik ordusu kurdu

Ege Karadeniz FM hayirseverle ihtiyaç sahibini bulusturuyor

Gündem 25.04.2021 13:28:22 0
33 yilda dev bir iyilik ordusu kurdu

Karadenizli Sanatçi Ceyhun Sismanoglu'nun Izmir'de 95.4 frekansinda Ege Karadeniz FM'de hafta içi 16:00-20:00 saatleri arasinda yaptigi "Yayla Havasi" isimli programi "Iyilik Hareketi"ne dönüstü. Sismanoglu 33 yildir yaptigi radyo programlarinda dev bir iyilik orduyu kurdu. Binlerce ihtiyaç sahibiyle, hayirseverleri bulusturuyor. 

Meslegini uzun yillar Istanbul'da Radyo K'da sürdüren, Istanbul'da çalistigi dönemde Beykoz Haci Numan Anaokulu'nu Rizeli Is Insani Alpaslan Tuyluoglu'na yaptiran, binlerce ihtiyaç sahibiyle hayirseveri bulusturan Ceyhun Sismanoglu, 2013 yilindan beri Izmir'de "Iyilik Hareketi"ni sürdürüyor. 

Ramazan ayinda binden fazla Ramazan kolisi dagitti

Ramazan boyunca Bornova Altindag, Naldöken, Yesilova, Seferihisar olmak üzere binden fazla Ramazan kolisini Nermanoglu Hafriyat sahibi Gökhan Nermanoglu ve diger is insanlarinin katkilariyla  ihtiyaç sahibi vatandaslara ulastiran Ceyhun Sismanoglu, sadece Ramazan ayinda degil 12 ay boyunca zor durumdaki vatandaslarin yardimina kosuyor. 

"Yapacagim hayir dogru adrese gitsin" diyen hayirseverlerle gerçek ihtiyaç sahipleri arasinda köprü görevi gördüklerini dile getiren Sismanoglu, Istanbul'da 25 yil boyunca her sene 300'er çocugu giydirdiklerini, ihtiyaç sahibi okullara laboratuarlar kurduklarini, tahtalarini akilli tahtalarla degistirdiklerini, bilgisayar bagisinda  bulunduklarini ifade etti. 

Uzun yillardir yaptiklari programlari takip eden insanlardan olusan büyük bir "Iyilik ordusu" kurduklarini anlatan Sismanoglu, "2 yildir ameliyat için sira bekleyen 2 Down sendromlu yavrumuzu Behçet Uz Çocuk Hastanesi Bashekimi Prof Dr. Behzat Özkan tarafindan ameliyat ettirip Allahin izniyle sagligina kavusturduk. Son olarak kalp nakli bekleyen bir çocugumuza daha rahat nefes almasi için cihazini ulastirdik. 4 saatlik yayin boyunca kimin neye ihtiyaci varsa, tarafima ulasan herkese elimizden geleni yapiyoruz. Ramazan'dan sonra ihtiyaç sahibi 900 çocugu giydirmek için bir kampanya baslatacagiz" seklinde konustu. 



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °