4 ADET VIDANJÖR YENI SAKRANLILARIN HIZMETINDE

4 ADET VIDANJÖR YENI SAKRANLILARIN HIZMETINDE

Aliaga Belediyesi hizmet araç filosuna kattigi 4 vidanjör aracini Yeni Sakran sakinlerinin hizmetine açti. Vidanjör araçlari Yeni Sakran Mahallesi'nde yasanan kanalizasyon sorunu çözülünceye kadar Yeni Sakran sakinlerine 95 TL+KDV ile hizmet sunacak.

Kentin birçok noktasinda alt ve üstyapi çalismalarini sürdüren Aliaga Belediyesi, hizmet araç filosuna 4 adet yeni vidanjör araci katti. 

Aliaga Belediyesi  alinan vidanjör araçlarini Yeni Sakran'da yasanan kanalizasyon sorunu çözülünceye Yeni Sakranlilarin hizmetinde olacagini belirtti.

Yeni Sakran Mahallesinin uzunca süre gelen bir kanalizasyon sorunu oldugunu belirten Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, “Bu noktada büyüksehir belediyesi birtakim çalismalar yürütüyor. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili ihale süreçlerinin tamamlanacagini ögrendik. Yeni Sakran Mahallemizde özellikle foseptikler çevre kirliligi açisindan önemli bir sorun teskil ederken son belirlenen vidanjör hizmet bedelleri de ekonomik olarak ciddi bir yük haline dönüstü. Konunun çözümü noktasinda Belediyemiz koordinesinde 4 adet vidanjörümüz yarindan itibaren Yeni Sakran Mahallemizde hizmet vermeye basliyor. Halkimiza foseptik hizmeti verirken bu isi maliyetine yapma noktasinda da önemli bir karar aldik. Tüm Sakran halkimiza hayirli olsun” dedi.


Yeni Sakran Mahallesi’nin kanalizasyon hatti sorunu çözülene kadar vatandaslarin su ve kanalizasyona dair taleplerini, lokal problemleri ile kanal açimi gibi islemlerini hizli ve kolay bir sekilde gerçeklestirecek. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaslar Yeni Sakran Hizmet Birimine basvuruda bulunabilecek.