5 gündür her yerde aranan doktor, evinin 50 metre ilerisinde ölü olarak bulundu

5 gündür her yerde aranan doktor, evinin 50 metre ilerisinde ölü olarak bulundu

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, 5 gündür kayip olarak aranan doktor Ugur Tolun'un cansiz bedeni, evine 50 metre mesafede bulundu. Kullanilmayan tren yolunun altindan geçen menfeze araciyla düstügü ögrenilen Tolun'un kesin ölüm sebebi otopsinin

Kocaeli'de özel bir hastanede çalisan ve 5 gün önce evinden ayrildiktan sonra kendisinden haber alinamayan Dr. Ugur Tolun'un cansiz bedenine evinin 50 metre ilerisinde bulunan menfezde ulasildi.

ARACIYLA MENFEZE DÜSMÜS

Ortopedi ve Travmatoloji uzmani 51 yasindaki Tolun'un cansiz bedeni, 200'ün üzerinde arama kurtarma ekibince sürdürülen arama çalismalarinin 5. gününde bulundu. Tolun'un oturdugu sitenin 50 metre ilerisinde bulunan ve kullanilmayan tren yolunun altindan geçen menfeze araciyla düstügü tespit edildi.

EVININ 50 METRE YAKININDA ARACININ IÇINDE BULUNDU

Ekipler, Kartepe'nin neredeyse her yanini didik didik aradi. 5. günde ise aramalarin sürdügü alan genisletildi. JAK, AFAD, AKUT ve IHH Arama Kurtarma ekiplerinden olusan timler Ugur Tolun'un aracini, evinin 50 metre ilerisinde bulunan menfezde tespit etti. Aracin içinde ise Ugur Tolun'un cansiz bedeni bulundu. Olay yerine gelen Ugur Tolun'un yakinlari birbirlerine sarilarak gözyasi döktü.

Cenaze detayli otopsi yapilmak üzere morga kaldirildi.(IHA)