9 ülkeden 40 ögrenci Bayrakli Gençlik Çalistayin'da bulusuyor.

9 ülkeden 40 ögrenci Bayrakli Gençlik Çalistayin

Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti vizyonu dogrultusunda çalismalarini hizlandiran Bayrakli Belediyesi, 9 ülkeden 40 ögrencinin katilacagi Uluslararasi Gençlik Çalistayi'na ev sahipligi yapacak.

Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti vizyonu dogrultusunda çalismalarini hizlandiran Bayrakli Belediyesi, 9 ülkeden 40 ögrencinin katilacagi Uluslararasi Gençlik Çalistayi’na ev sahipligi yapacak. 4 gün boyunca onlarca farkli atölye ve forumlar düzenlenecek, çalistay baris bildirgesi hazirlanacak. Baskan Sandal “Bayrakli çocuklarin ve gençlerin omuzlarinda yükselecek. Bu demokrasi sölenine herkesi bekliyoruz” dedi

DEMOKRASI FORUMU’NDA BULUSALIM

Bayrakli Belediyesi, Avrupa Ögrencileri Dernegi (AEGEE) ve Dünya Kenti Izmir Dernegi (DIDER) is birligiyle gerçeklestirilecek olan Uluslararasi Gençlik Çalistayi 17-20 Temmuz tarihleri arasinda Bayrakli’da düzenlenecek. Avrupa’nin çesitli ülkelerinden Izmir’e gelecek ögrenciler, 4 gün boyunca ‘çevre dostu tüketim, kentlesme ve tarim, sürdürülebilir kalkinma, sürdürülebilir tedarik zinciri, sosyal adalet ve nitelikli egitim hakki atölyeleri, döngüsel ve sivil ekonomi egitimleri‘ atölyelerine katilacak.


ANIL PIYANCI KONSERI RENK KATACAK

Çalistay kapsaminda, CHP Parti Meclisi Üyesi Pinar Uzun ve CHP Gençlik Kollari Genel Baskani Gençosman Killik’in katilimiyla bir de Demokrasi Forumu gerçeklestirilecek. Dünya gençlerinin demokrasi anlayisi ve düsünceleri ile katilim haklari tartisilacak. Ayrica düzenlenecek atölyelerde break dans ve zeybek sunumlari yapilarak tarihsel süreçleri anlatilacak. Çalistayin sonunda Baris Bildirgesi hazirlanacak. 20 Temmuz’da Bayrakli Sahil’deki Anil Piyanci Konseri ile çalistay son bulacak. Çalistay programi ve detayli bilgiye belediyenin sosyal medya hesaplari, internet sitesi ve 477 20 00 telefon numarasindan ulasilabilecek.


AVRUPA’NIN GENÇLERI BAYRAKLI’DA BULUSACAK

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayrakli’da, Avrupali gençlerimizi agirlayacagiz. Demokrasiyi ve dünya barisini konusacagiz. Dinamizmiyle, gelismis vizyonuyla gelecegin Bayraklisi gençlerimizin omuzlarinda yükselecek. Bu gençlik sölenine herkesi bekliyoruz” dedi.