ADEM SIMSEK ILE YENIDEN

IMEAK DTO Aliaga'da yeniden Adem Simsek Dönemi

Gündem 6.10.2022 12:11:11 0
ADEM SIMSEK ILE YENIDEN

IMEAK DTO Aliaga’da yeniden Adem Simsek Dönemi

IMEAK Deniz Ticaret Odasi Aliaga Subesi 2. Dönem Meclis Üye Seçimleri gerçeklesti. Seçime tek aday olarak giren mevcut Baskan Adem Simsek güven tazeledi.


IMEAK DTO Aliaga Sube 2.Dönem Meclis Üye seçimleri tamamlandi. IMEAK DTO Aliaga Subesi Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek’in baskanligindaki tek liste göreve seçildi. Oy verme islemi için sube binasina gelen üyelerle tek tek ilgilenen IMEAK DTO Aliaga Sube Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek, “Tek listeli seçim olmasina ragmen sorumluluk alanimizdaki üyelerimizin çogunlugunu burada görmek, bu birliktelik bizleri çok mutlu etti.” Dedi. 

IMEAK DTO Aliaga Subesi Hizmet Binasi’nda gerçeklesen seçimde 60 oy kullanildi, kullanilan oylarin tamami geçerli sayildi. Seçim sonrasi konusan Baskan Adem Simsek: “Öncelikle tüm üyelerimize katilimlarindan dolayi çok tesekkür ediyorum. Baskanlik adaylari olmamasina ragmen sorumluluk alanimizdaki üyelerimizin çogunlugunu burada görmek bizleri çok mutlu etti. Sizleri burada görmenin geçmis dönem yaptigimiz çalismalarinin bir göstergesi oldugunu düsünüyorum. Bizler de insallah dün oldugu gibi bundan sonra da almis oldugumuz bu çok degerli görevi sizlerden aldigimiz güç ile sürdürecegiz. Sektörümüzün daha da güçlenmesi için gece-gündüz demeden çalismaya devam edecegiz.” Dedi. 

IMEAK Deniz Ticaret Odasi Aliaga Subesi’nde, 8 Ekim Cumartesi günü gerçeklestirilecek olan meclis toplantisinda, seçilen meclis üyeleri arasindan meclis baskani, yönetim kurulu baskani ve yönetim kurulu üyeleri seçilecek.  



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °