Tarih: 03.08.2021 11:59

'AFET BÖLGELERIYLE ARAMIZDA YARDIM KÖPRÜSÜ KURMAYI HEDEFLIYORUZ'

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye yurdun dört bir yaninda baslayan yanginlarla mücadele ediyor. Güney illerimizde yogunlasan ve bir haftayi askin bir süredir devam eden yanginlarda binlerce hektarlik ormanlik alan kül oldu, yerlesim birimleri bosaltildi, 8 vatandasimiz hayatini kaybetti.

Afet bölgelerinde en önemli ihtiyaçlardan birinin lojistik oldugunu vurgulayan GKN Kargo’nun Yönetim Kurulu Baskani Gökhan Akyürek, “Toplanan yardimlarin dogru zamanda dogru yere ulastirilmasinin önemini biliyor ve elimizi tasin altina koyuyoruz. Afet bölgesindeki belediyelerimizin yayinladigi ihtiyaç listesini ulastirmak isteyen vatandaslarimizi bizlerle iletisime geçmeye davet ediyoruz” dedi.

“5 KAMYON DOLUSU SU VE 5 SOGUTUCU ARACI YOLA ÇIKARDIK”

“Elimizdeki 65 aracin tamamini bu is için ayirmaya haziriz” diyen Gökhan Akyürek, “Acil ihtiyaç olarak belirtilen 5 kamyon dolusu suyu ve bünyemizde bulunan 5 sogutucu araci 2 Agustos günü Marmaris ve Bodrum’a dogru yola çikardik. Bugün daha fazlasini yollamaya haziriz. Vatandaslarimiza çagrimizdir; bizler elimizden gelen yardimi toparlayarak gönderiyoruz. Belediyelerin ihtiyaç listelerini takip ederek bizlere ulasabilirler afet bölgelerine yardim köprüsü olusturabiliriz” ifadelerini kullandi.

GKN KARGOYA NASIL ULASACAKSINIZ?

Toplu gönderimlerin lojistik sorunlarini ortadan kaldiracagini ifade eden Akyürek, “Toplu gönderimler için bizlere 444 10 63 numaralari iletisim adresinden ulasabilirler. Tüm aramalara yanit verebilmek için çagri merkezi çalisanlarimizin sayisini arttirdik. Yardimlar toplandikça giden bir kamyon olsa bile gönderecegiz, hedefimiz tüm araçlarimizi doldurmak, araliksiz gidip-gelen bir yardim köprüsü olusturmak” diyerek sözlerini sonlandirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —