AGAPARK, ALIAGASPOR FK ILE HIZMET VERECEK

AGAPARK, ALIAGASPOR FK ILE HIZMET VERECEK

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
AGAPARK, ALIAGASPOR FK ILE HIZMET VERECEK

Aliaga Belediyesi tarafindan 170 dönümlük alan üzerine insa edilen Mavi Bayrakli Agapark Plaj ve Sosyal Tesisleri, Aliagaspor Futbol Kulübü Dernegi’ne devredildi.

Mavi Bayrakli Plaji, güney sahillerini aratmayan kumsali, yürüyüs parkurlari, bisiklet yollari, spor ve dinlenme alanlari ile yaz aylarinda günübirlik tatilcilerin vazgeçilmez adresi olan Agapark, Aliaga Belediyesi ve sehrin takimi olan Aliagaspor Futbol Kulübü Dernegi ile yapilan protokolle Aliagalilara hizmet verecek.

Aliaga halkinin her zaman her seyin en iyisine layik oldugunu belirten Aliagaspor Futbol Kulübü Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Kamil Önal, Agapark’i kurumsal olarak Aliaga’ya ve Aliagalilara yakisan bir yer yapacaklarini söyledi.

Agapark’in sosyal imkânlarinin yani sira yil içerisinde gerçeklestirilecek kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleri ile bölge halkina hizmet edecegini ifade eden Önal, “Amacimiz Agapark gibi güzide bir tesisi daha iyi sosyal olanaklara kavusturup Aliaga halkinin da bundan en iyi sekilde faydalanmasini saglamaktir. Agapark tesisleri sayesinde ayni zamanda sehrimizin takimi olan Aliagaspor FK’ya da katki saglamak istiyoruz. Spora ve sporcuya olan desteklerinden dolayi belediye baskanimiz Sayin Serkan Acar’a tesekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Futbolda özellikle altyapiya önem vererek gelecege dönük bir takim olusturmayi hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Önal, “Futbolda basari için altyapi olmazsa olmazlardandir. Altyapimiz ne kadar güçlü olursa, Aliaga’nin gençlerine, çocuklarina ne kadar deger verirsek, ne kadar sans tanirsak basari iste o zaman kalici olacaktir” dedi.   


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °