AGM SINEMA SALONU KAPILARINI AÇTI

AGM SINEMA SALONU KAPILARINI AÇTI

Pandemi nedeniyle uzun süre kapali kalan Aliaga Gençlik Merkezi Sinema Salonlari kapilarini, son günlerin gündemdeki filmi "Kesisme: Iyi ki Varsin Eren” isimli film ile sinemaseverlere yeniden açti.

Aliaga Belediyesi’nin 2019 yilinda yapimini tamamladigi Aliaga Gençlik Merkezi’nde sinema söleni yeniden basladi. Pandemi döneminde kapali kalan Aliaga Gençlik Merkezi Sinema Salonlarinin yeniden açilmasiyla birlikte yurt genelinde sinemaseverler tarafindan da yogun ilgi gören “Kesisme: Iyi ki Varsin Eren” gösterime sunuldu.

 

Ismail Hacioglu, Rahman Basel, Alayça Öztürk’ün rol aldigi dram ve aksiyon türündeki film, Trabzon Maçka'da 11 Agustos 2017'de, teröristlerle kahraman Mehmetçigin girdigi çatismada sehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatiyor.

 

4 SUBAT’A KADAR ÜCRETSIZ GÖSTERIM

Aliaga Belediyesi’nin yariyil tatili kültür sanat etkinlikleri kapsaminda gösterime sunulan filmi 4 Subat 2022 tarihine kadar 7’den 77’ye tüm vatandaslar 11.00 – 16.00 – 13.30 – 18.30 – 21.00 seanslarinda ücretsiz olarak izleyebilecek.