Tarih: 15.12.2021 17:50

AK PARTI ALIAGA ILÇE TESKILATI'NDA SOK ISTIFA

Facebook Twitter Linked-in


Hamdi Erdem’in ilçe baskanligina getirilmesinden sonraki dönemde; kurulusundan bu yana partiye emek vermis, hizmet etmis pek çok önemli ismin istifasi veya kirginlikla köseye çekilmesiyle ciddi kan kaybi yasayan Aliaga Ak Parti’den bir istifa haberi de dün aksam saatlerinde geldi.

Edinilen bilgilere göre, geç katildigi Yönetim Kurulu Toplantisi’nda giyabinda görevden alinma karari verilen Teskilat Baskani Yasar Demir, istifa karari aldi.

Bu gelismelerin ardindan, Ak Partili Belediye Mecis Üyesi Ibrahim Halil Özer ile Ilçe Baskani Hamdi Erdem arasinda tartisma yasandigi, Özer’in Il ve Genel Merkez’in bilgisi dahilinde olmadan herhangi bir yönetim degisikligi yapamayacagi konusunda Erdem’i uyardigi iddia edildi.

Sali günleri yapilan Ilçe Yönetim Kurulu toplantilarinin Baskan Hamdi Erdem’e olan tepkilerden dolayi genellikle tam teskilat olarak yapilamadigi ve 30 kisilik yönetim kurulunun büyük bölümünün toplantilara katilmadigi bilinirken, geçtigimiz hafta sonu Balçova’da gerçeklestirilen egitim programinda da Aliaga’dan katilimin birkaç kisiyle sinirli kaldigi gözlemlendi.

Aliaga Ak Parti Ilçe Baskani Hamdi Erdem’in tavir ve uygulamalari dolayisiyla daha önce de defalarca Il Baskanligi ve Ankara nezdinde girisimlerde bulunuldugu ve bu sikayetlerin simdilik degerlendirme asamasinda oldugu da gelen bilgiler arasinda.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —