Tarih: 18.08.2022 15:20

AK Parti Aliaga Kadin Kollarinin asure etkinligine Kerem Ali Sürekli sürprizi

Facebook Twitter Linked-in

Ilçe Baskanliginda düzenen etkinlikte teskilatta görev alan kadinlar asure kaynatti

 AK Parti Aliaga Kadin Kollari Baskani Sule Akman Yildirim:
"Muharrem ayinin bereketini teskilat mensuplarimizla birlikte yasadik. Birlik ve kardesligimizi muhafaza ederek Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in 2023 zaferini yasamak için haziriz"

AK Parti Aliaga Kadin Kollarinin organizasyonu ile düzenlenen asure etkinligine Genel Merkez MKYK Üyesi Saziye Gündüz ile AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli de katildi.

Muharrem Ayi nedeniyle AK Parti Aliaga Kadin Kollari Baskani Sule Akman Yildirim ve Kadin Kollarinda yer alan teskilat mensuplarinca asure kaynatildi.

Partinin Ilçe Baskanliginda düzenlenen etkinlikte, teskilatta görev alan kadinlar kazanlarin basina geçti.


Partiye gelen vatandaslara asure ikram edildi.

Partililerin yogun ilgi gösterdigi etkinlige, son Basbakan Binali Yildirim ile Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisci'nin ilçede katilacagi programin hazirliklarini kontrol için gelen AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli de katildi.

Beraberindeki Il Baskan Yardimcilari Nail Kocabas ve Furkan Katmerci ile ilçe binasina gelen Kerem Ali Sürekli, asure etkinliginin coskusuna ortak oldu.

Daha sonra partiye gelen üyelere asure ikram edildi.

Ilçe Baskani Yasar Demir'le de görüsen Sürekli, burada yaptigi açiklamada, 2023'te yapilacak olan Cumhurbaskanligi ve Milletvekilligi Genel Seçimlerinin önemine isaret etti.

Teskilatin birlik ve beraberlik içinde bu seçimlere odaklanmasini isteyen Sürekli, bu kenetlenmenin bir kez daha AK Parti'nin seçimlerden zaferle çikmasini saglayacagini vurguladi. 


Aliaga Kadin Kollari Baskani Sule Akman Yildirim da Muharrem ayi içinde asure dagitilmasinin önemine isaret etti.

Asure'nin bereket oldugunu, birlik ve beraberligi pekistirdigini dile getiren Yildirim, "Muharrem ayinin bereketini teskilat mensuplarimizla birlikte yasadik. Birlik ve kardesligimizi muhafaza ederek Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in 2023 zaferini yasamak için haziriz." dedi. 

Asurenin ikramina katkisi olanlara tesekkür eden Yildirim, gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettigini dile getirdi.

Il Baskani Kerem Ali Sürekli de etkinlige emek veren kadinlara tesekkür etti.

Sürekli, AK Parti Aliaga Kadin Kollari Yönetim Kurulu toplantisi öncesinde de teskilatta görevli kadinlarla bir araya geldi.

Sürekli, burada da Ilçe Kadin Kollari Baskanliginca AK Parti'nin 21. kurulus yil dönümünü kutlamak için hazirlanan pastayi, Genel Merkez MKYK Üyesi Saziye Gündüz, Ilçe Baskani Yasar Demir ve Aliaga Kadin Kollari Baskani Sule Akman Yildirim ile birlikte kesti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —