AK PARTI ALIAGA'DA YENI YÖNETIM SINYALLERI

AK PARTI ALIAGA

Yasar Demir'in istifasi sonrasi Ak Parti Aliaga Ilçe Teskilatinda sular durulmuyor.

Ak Parti Aliaga Ilçe Baskanligi ile ilgili  yayinladigimiz Teskilat Baskani Yasar Demir’in istifa haberinin ardindan, örgüt içindeki huzursuzluk çesitli çevrelerde yüksek sesle dile getirilmeye baslandi.

Ilçe Baskani Hamdi Erdem’in yönetim kurulunu ve partiye emegi geçmis eski tüfeklerin görüslerini hiçe sayarak  ‘tek adam’ gibi yürüttügü yönetim anlayisi neticesinde olusan küskünlükler ve istifalarin ardindan, yedeklerden dahi yönetim kuruluna takviye yapmakta zorlandigi ifade ediliyor.

Partinin Izmir Il Teskilati ve Genel Merkez’in de uzun zamandir durumdan haberdar oldugu belirtilirken, Hamdi Erdem yerine getirilebilecek alternatif isim arayislarinin da basladigi edinilen bilgiler arasinda.

Yapilan arastirma ve parti içi anketler neticesinde ön plana çikan bazi isimlerle ilgili güvenlik sorusturmalarinin dahi tamamlandigi iddia edilmekte.

Kulislerde dolasan bilgilere göre, Aliaga’da 2022’nin Ocak ya da Subat ayi içerisinde Ilçe Baskani ve yeni yönetim olusturmak için dügmeye basilacak. Erdem’in yerine düsünülen baskan adaylari arasinda Mustafa Hidiroglu, Tanju Öge, Yilmaz Kapucu, Güven Demirag ve Fatih Bozduman gibi isimler yer aliyor.