Tarih: 08.04.2021 21:05

AK PARTI IL BASKANI SÜREKLI FOÇA'DA

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli Izmir’in Foça Ilçesi’nde temaslarda bulundu. Sürekli; asi faaliyetlerinin hizla devam ettigini, asi ve kisitlamalarin olumlu sonuçlarinin bayram sonrasi yansiyacagini  belirterek esnafa umut verdi.

Beraberinde bazi Il Yönetim kurulu üyelerinin de bulundugu Ak Parti Izmir il Baskani Kerem Ali Sürekli ilçeye gelisinde Ak Parti Foça Ilçe Baskani Ethem Ali Haydar Çapçi, bazi ilçe belediye meclis  ve yönetim üyeleri ile partililer tarafindan karsilandi.  Birlikte Reha Midilli Sevgi Caddesi üzerinde bulunan degisik faaliyet alanlarinda ki dükkanlari ziyaret edildi. Esnafin pandemi ve ekonomik konulara iliskin sorunlari dinlenildi. Çözüm için notlar alindi. Sürekli; kisitlamalar nedeniyle daralan is hacimlerinin bayram sonrasi yeniden düzelecegi, ekonomik alanda iyilesmelerin hissedilecegi konusunda esnafa umut verdi.         

 ESNAFA UMUT HALKA MÜJDE 

Foça’ya esnaf ve ilçe teskilati ile bulusmak üzere geldiklerini belirten Kerem Ali Sürekli, son günlerde gündemde olan Foça ile ilgili bazi gelismeler konusunda da açiklamalarda bulundu. Kerem Ali Sürekli; “ Foça bu günlerde bayagi müjdeli haber aldi. Bunlardan biri 20 Nisan’da uzun yillardir takip edilen, (Foça )Fransiz Tatil Köyünün Özellestirme Idaresi tarafindan ihalesi var. Insallah o olumlu sonuçlanir ve Foça’miz turizm alaninda büyük bir hamle yapar. Ayni zamanda istihdama da katkida bulunur.  Diger yandan  Yenifoça Yat Limani ile ilgili ihale de sonuçlandi. Onu da milletvekilimiz Necip Nasir kamuoyuyla paylasmisti. Bende bir kez daha ifade edeyim.  Diger yanda uzun yillardir Foçada kanayan yara olan koruma amaçli imar planlarinin merkez kismi bitti. 1 bölü bin’lik çalismalari yapiliyor.  Diger  etaplarla ilgili çalismalarda yapiliyor.  Milletvekillerimiz , bizler Foçamizin gelecegi ile ilgili, ne katki koymamiz gerekiyorsa, bu çalismalari yapiyoruz.  Yapmaya da devam edecegiz.” Dedi.

Kerem Ali Sürekli ve ekibinin esnaf ziyareti ve ilgililerle temaslari ögleden sonrada devam etti.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —