AK PARTI IZMIR MILLETVEKILI MAHMUT ATILLA KAYA, CHP VE TUNÇ SOYER'I ELESTIRDI!

Düzenledigi basin açiklamasinda, Izmir' de CHP' nin durumu ve Baskan Soyer'i elestiren M. Atilla Kaya "Izmir CHP'den bikti" dedi.

Siyaset 13.06.2021 16:19:36 0
AK PARTI IZMIR MILLETVEKILI MAHMUT ATILLA KAYA, CHP VE TUNÇ SOYER

AK Parti Izmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabaglar ve Buca'da esnaf ziyaretleri yapti, muhtarlari ziyaret etti, vatandaslarla bir araya geldi. Karabaglar'in Sariyer ve Cennetoglu mahallelerini, Buca'nin ise Göksu ile Firat mahallelerini turlayan Kaya, Izmir'in ulasimdan trafige, temizlikten altyapiya, kentsel planlamadan sehire nefes aldiracak parklar ve spor alanlarina kadar akla gelen her alanda ihmal edilmis bir kent oldugunu belirtti. Kaya, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer'in duyurdugu "sakin metropol Izmir" mottosu ile Izmirlilerin akliyla alay ettigini söyledi.

TRAFIGE BIR ÇIK DA, SAKIN SEHIR MI GÖR!

Çeyrek asirdir Izmir'i CHP  zihniyetinin yönettigini hatirlatan Kaya, "Biz sürekli sahadayiz, vatandaslarimizin feryadini duyuyoruz. Yillardir belediyecilik namina hiçbir sey üretmeyen CHP zihniyeti bildigimiz gibi. Karabaglar'in Sariyer mahallesinde, Buca'nin Göksu mahallesinde temel belediyecilik hizmetlerini bile vermekten aciz haldeki CHP'li Izmir Büyüksehir Belediyesi'nin gündeminde baska isler var. Trafigi Çin iskencesine dönüsen, her alanda büyük bir kesmekes yasayan Izmir'imizin 'dünyanin ilk sakin sehir metropolü' oldugunu duyuruyorlar. Bu hadise, CHP'li Sayin Tunç Soyer'in hayal dünyasinda yasadiginin, laf ve sov belediyeciligi ile yol almaya çalistiginin en bariz örnegidir. Yesildere Caddesi'nden geçerek Orcaner'e, oradan Çitlenbik Duragi'na ve akabinde Optimum'u geçerek Gaziemir'e ulasin bakalim, sakinligi göreceksiniz. Bu isler konusmayla olmuyor. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Her gün Altinyol'da, Ankara Caddesi'nde insanlarimiz saç bas yoluyor. Karatas, Güzelyali, Göztepe'de, Sahil Yolu'nda kiyamet kopuyor. Sehir içi trafigi Çevre Yolu'nu baskiliyor, otobana girmek çikmak bile mümkün degil. Trafigi bu hale gelmis bir sehir nasil sakin kalabiliyor, akil alir gibi degil. Bu yaptiklari insanlarimizin akliyla alay etmektir. Bu kadar pervasizlik olmaz" seklinde konustu. 

IZMIR'DE ALTYAPI YOK, TEMEL BELEDIYECILIK HIZMETLERI BILE VERILEMIYOR

Izmir'de temel belediyecilik hizmetlerini bile veremeyen, bu manada vatandasina zulüm eden bir yerel yönetim anlayisiyla karsi karsiya olduklarini hatirlatan Kaya, "Sahada gördüklerimiz gerçeklerden ibaret. Sayin Soyer hayalllerle yasiyor, biz gerçekleri müsahade ediyoruz. Sayin Soyer'e ve CHP'li arkadaslara Izmir'in arka sokaklarina, kenar mahallelerine girmelerini öneriyorum. Dogru düzgün bir tane parki, bir tane spor alani olmayan bölgeler görecekler. Temel belediyecilik hizmetlerinin bile verilmedigi, çöplerin vaktinde toplanmadigi, altyapinin olmadigi, her yagmurda sel tehlikesiyle karsi karsiya kalan bölgeler görecekler. Izmir bunu hak etmiyor. Bu kente zulüm etmeyin. Çeyrek asirdir yönetiyorsunuz ve beceremiyorsunuz. Güzel Izmir'imiz sizin bu sakil belediyecilik anlayisinizdan bikti" dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °