AK PARTI KARSIYAKA'DAN REKOR KAN BAGISI

AK Parti Karsiyaka Ilçe Baskanligi, Baskan Didem Keseli öncülügünde Kizilay'a kan bagisinda bulundu.

Gündem 12.04.2021 15:22:58 0
AK PARTI KARSIYAKA

AK Parti Karsiyaka, her yil Ramazan ayinda düsen kan stoklarina yönelik farkindalik olusturmak ve Kizilay'in kan stoguna destek vermek için anlamli bir etkinlik düzenledi. Ilçe Baskani Didem Keseli önderliginde, çok sayida partili, Karsiyaka Çarsi içinde bulunan ve Kizilay'a ait olan kan bagisi otobüsünde kan verdi.

Sen kan ver, Kizilay can versin sloganina uygun olarak kan bagisinda bulunduklarini dile getiren AK Parti Karsiyaka Ilçe Baskani Didem Keseli, siyasilerin ve kanaat önderlerinin toplumsal konularda vatandasa öncü olmalari gerektigini söyledi.

REKOR KATILIM

Keseli, "Mübarek Ramazan ayi ile birlikte birçogumuz iftari beklerken, hastanelerimizde kan bekleyen hastalarimizi unutmamaliyiz. Her yil ne yazik ki kan stoklari Ramazan döneminde düsmekte. Bunun önüne geçmekse yine bizlerin elinde. AK Parti Karsiyaka olarak rekor bir katilimla kan bagisi organizasyonumuzu gerçeklestirdik. Kizilay görevlilerinden aldigimiz bilgiye göre son dönemin en yüksek katilimli kan bagisi etkinligini gerçeklestirdik. Bundan onur duyuyoruz." dedi.

"KAN VERMEK VATANDASLIK GÖREVIDIR"

Keseli, "Bize göre kan bagisinda bulunmak bir lütuf degil, aksine hepimize sorumluluk düsen bir vatandaslik görevidir. Bu görevin kiymetini, yarin sevdiklerimiz için kan arayacagimiz zaman degil de, simdiden bilirsek ve kan stoklarimizi üst seviyede tutarsak, acil kan arayislarina da gerek kalmayacaktir. Basta Karsiyakali hemserilerimiz ve Izmirliler olmak üzere saglik problemi olmayan ve gerekli kosullari saglayan tüm vatandaslarimizi kan vermeye davet ediyorum." ifadelerini kullandi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °