AK PARTI'LI AYDIN'DAN BASKENT ÇIKARMASI

AK PARTI

AK Parti Seferihisar Ilçe Baskani Ahmet Aydin, bir takim temaslarda bulunmak için genel merkezi ziyaret etti. Programda Baskan Aydin'a Ilçe Teskilat Baskani Ümit Yesilyurt ve Ilçe Tanitim ve Medya Baskani Sercan Öztürk de eslik etti.

AK DEFTER CUMHURBASKANI ERDOGAN'A RAPOR OLDU 

Ankara programi kapsaminda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile görüsen Seferihisar AK Parti Ilçe Baskani Ahmet Aydin, halk gününde dinledigi vatandaslarin dile getirdigi Seferihisar ile ilgili sorunlari kayit aldigi “AK Defter”den yola çikarak hazirladigi raporu Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a takdim etti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile yaptiklari görüsme ile ilgili bilgi veren Ahmet Aydin, “Haftanin belli günleri halk günümüz var. Seferihisarli hemserilerimizin dinliyor sorunlarina çözüm olmaya çalisiyoruz. Bu ziyaretlerde sahsi sorunlarin yani sira Seferihisar’in genelini ilgilendiren sorunlar da gündeme geliyor. Biz Seferihisar AK Parti yönetimi olarak Seferihisar’i ve topluluklari ilgilendiren bu sorunlari 'AK Defter' adini verdigimiz bir programda kayit altina aliyoruz. Belli araliklarla bu bilgilerden yola çikarak rapor hazirliyor ve yetkililere sunuyoruz. Cumhurbaskani ile yaptigimiz görüsmede daha güzel bir Seferihisar için gelistirdigimiz projelerimiz ile birlikte AK Defter'den yola çikarak hazirladigimiz raporumuzu da Sayin Cumhurbaskani'miza takdim ettik” dedi.

SEFERIHISAR, GENEL MERKEZ'IN TAKIBINDE

Cumhurbaskani ile yaptiklari görüsmede “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in Seferihisar ile ilgili konulara hâkim olmasi bizleri onurlandirdi” diyen Seferihisar Ilçe Baskani Ahmet Aydin, su ifadelere yer verdi: “AK Parti, Türkiye’nin tüm mahalli idarelerinde iddiali ancak Seferihisar, AK Parti’nin ilk seçimlerde kazanacagi Izmir ilçelerinden biri olarak görülüyor. Bunu biz Seferihisar’da yaptigimiz çalismalarda yasayarak görürken, Genel Merkez'in de bize bu hassasiyetle yaklasmasi bizleri onurlandirdi.” 

DURMAK YOK, YOLA DEVAM

Karayollari tarafindan devam eden projeler hakkinda, Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu’nu bilgilendirdiklerini ve yeni taleplerini ilettiklerini aktaran Baskan Aydin, “Seferihisar’da yapimi devam eden kisa, orta ve uzun vadeli projelerle ilgili Bakanimizla görüstük. Kisa bir süre sonra tamamlanacak olan, genisletilerek yenilenen yol projesi ile ilgili Sayin Bakanimiza ayrintilariyla bilgi verdik. Doganbey-Ürkmez hatti yol yapimi için olumlu bir görüsme gerçeklestirdik. Durmak yok, yola devam" dedi. 

Baskan Aydin, ayrica yapimi hedeflenen Akarca, Sigacik ve Doganbey Balikçi Limanlarinin hayata geçtiginde Seferihisar'daki balikçi hemsehrilerin ve gezi teknelerinin ihtiyaçlarinin da karsilanacagini ve böylelikle hem balikçi esnafinin kazanacagini hem de Seferihisar turizminin canlanacagini dile getirdi.

HAYALIMIZDEKI PROJEYI TESLIM ETTIK

Çevre ve Sehircilik Bakan Yardimcisi Fatma Varank ve Izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankiri ile de toplanti gerçeklestiren Baskan Aydin, “Seferihisar için çocuklugumdan beri hayalimde bir proje var. Bu projenin sunumunu TBMM’deki makaminda, Izmir Milletvekilimiz Sayin Ceyda Bölünmez Çankiri’ya yaptik ve olumlu geri bildirim aldik.  Kendisinin yönlendirmesi üzerine Çevre ve Sehircilik Bakan Yardimcimiz Sayin Fatma Varank Hanimefendi ile görüstük ve proje dosyamizi Çevre ve Sehircilik Bakanimiz Sayin Murat Kurum’a iletilmesi için kendisine teslim ettik. Incelemelerden ve degerlendirmelerden sonra bu projemizi hayata geçirebilirsek, Seferihisar’in marka degerini arttiracak çok güzel bir projeye imza atacagiz” dedi.

ANKARA’DAN SEFERIHISAR'A SELAM GETIRDIK

Son Basbakan ve Izmir Milletvekili Binali Yildirim'i da makaminda ziyaret eden Baskan Aydin, Yildirim'in Seferihisarli bütün vatandaslari muhabbetle selamladigini iletti. Yildirim'in yani sira AK Parti Genel Baskan Yardimcisi, Izmir Milletvekili Hamza Dag ile görüsen Baskan Aydin, “Izmir Milletvekilimiz Sayin Hamza Dag'a ilçemizde yapilmasi gereken hizmetlerimizin oldugunu dile getirdim. Milletvekillerimiz, söz konusu Izmir’in ilçeleri olunca gerçekten gecesini gündüzüne katiyorlar. Bizleri dikkatle dinleyip, projelerimizi inceledikleri için Ankara'daki tüm milletvekillerimize Seferihisarlilar adina tesekkür ediyorum” seklide konustu.

VEKILLERDEN ILÇEMIZE TAM DESTEK

AK Parti Seferihisar Ilçe Baskani Aydin ve beraberindeki heyet, Sosyal Politikalardan Sorumlu Baskan Yardimcisi Cemal Bekle ile ise 13 Mart’ta Kavakdere’de gerçeklesecek “100 Kadina 1000 Kovan” proje tanitim lansmani öncesinde program hakkinda istisarelerde bulundu. Izmir Milletvekilleri Alpay Özalan ve Mahmut Atilla Kaya ile de Mersinalani Mahallesi’nde bir spor tesisini yeniden bölgemize kazandirmak için ve Seferihisar Kapali Spor Salonu’nun zemin yenilenmesi hakkinda görüsen Baskan Aydin, Ankara ziyaretini tamamladi.