AK PARTILI KIRKPINAR SEL BÖLGESINDE

AK Parti Izmir Milletvekili Yasar Kirkpinar, yagislardan etkilenen bölgelerde vatandaslari ziyaret edip, geçmis olsun dileklerini iletti.

Gündem 2.02.2021 18:56:11 0
AK PARTILI KIRKPINAR SEL BÖLGESINDE

Izmir’de birkaç günden beri devam eden ve dün gece saatlerinden itibaren etkisini arttiran siddetli yagis, hayati olumsuz etkilemeye devam ediyor. Izmir’de Pazartesi günü aksam saatlerinde baslayan ve kenti etkisi altina alan siddetli yagislardan ötürü, hayat durma noktasina geldi. Asiri yagistan zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunan AK Parti Izmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yasar Kirkpinar, sel ve taskinlardan etkilenen vatandaslara geçmis olsun dileklerini iletti.

Kirkpinar, “Izmir’de birkaç günden beri devam eden ve etkisini arttiran yagislardan etkilenen tüm hemsehrilerimize geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Valiligimizin koordinesinde tüm kamu kurum ve kuruluslarimiz teyakkuz halindeler. Selden dolayi hayatini kaybeden 2 vatandasimiza da Allah’tan rahmet diliyorum. Devletimiz her zaman yanimizda...” ifadelerini kullandi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °