Tarih: 03.04.2021 17:57

AK PARTILI KIRKPINAR'DAN O IDDIALARA YALANLAMA

Facebook Twitter Linked-in

Izmir’de özel bir hastanede hayatini kaybeden A.Ö isimli bir kisinin bos yatak olmadigi gerekçesi ile hayatini kaybettigi iddialari ile ilgili açiklama yapan AK Parti Izmir Milletvekili Yasar Kirkpinar, bos yatak olmadigi yönündeki açiklamalarin gerçekle bagdasmadigini vurguladi.

AK Partili Kirkpinar açiklamasinda su ifadelere yer verdi; 

“Birlik ve beraberlige her zamankinden daha fazla ihtiyaç duydugumuz bu dönemde ayni sekilde ana muhalefet partili arkadaslarin gerçekle bagdasmayan bir takim iddialari ile karsi karsiya oldugumuzu belirtmek istiyorum. Ilk olarak sosyal medyada bir takim çevreler tarafindan dile getirilen Izmir’de bos yatak olmadigi iddialari tamamen asilsiz ve yalandir. Konu ile ilgili olarak basta bakanligimiz olmak üzere Il Saglik Müdürlügümüz gerekli incelemeyi yapmis olup, kamuoyunu da dogru bir sekilde bilgilendirmistir.”

Pandemi dönemi boyunca gerek ülke geneli gerekse Izmir’de basarili bir süreç yürütüldügüne dikkat çeken Kirkpinar, CHP’liler tarafindan ortaya atilan iddialarin basta süreç boyunca canla basla mücadele eden saglik çalisanlarina haksizlik oldugu ve saglik çalisanlarini üzdügünü söyledi. Kirkpinar, “

Ancak buradan bir kere daha hatirlatmakta fayda oldugunu görüyorum ki Izmir’de bos yatak sikintimiz bugüne kadar hiç olmamistir. Hastamizin kaybedilmesi olayinin hastanemizde veya sehrimizde yatak bulunmamasi ile bir ilgisi bulunmamaktadir. Devletimiz ülkemizin en ücra kösesinden tutunda dünyanin en uzak noktasina kadar hiçbir vatandasimizi özellikle su dönemde böylesi bir durumla bas basa birakmamistir. Saglik alaninda söz sahibi olan bir ülkede yer alan Izmir’imiz de bölgede saglikta çok önemli bir noktadadir. Hayatini kaybeden vatandasimiza Allah’tan rahmet diliyor, ailesinin ve yakinlarinin acisini da paylasiyorum. Bir insanin ölümü üzerinden devletimize dil uzatanlari da en hafif tabirle siddetle kiniyorum. Bilinmesini isterim ki salgina karsi mücadelemiz Sn. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde amansiz bir sekilde sürdürülmektedir” diye konustu.

Bos yatak olmadigini ortaya atanlar ile AK Parti Hükümetleri döneminde yapilan basta saglik yatirimlari olmak üzere sehir hastanelerine karsi çikanlarin da ayni kisiler oldugunu vurgulayan Kirkpinar, “Sehir hastanelerini gereksiz görenler bu gün bos yatak olmadigi gerekçesi ile bir vatandasimizin hayatini kaybettigini iddia ederek milletimizi kandirip siyasi rant elde etmeye çalisiyorlar. Insan hayati üzerinden siyaset yapilmayacagini bilmeyenlerin insan hayatina deger veren bir iktidari anlamasi ve destek vermesi de mümkün degildir” ifadelerini kullandi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —