AK Partili Sait Basdas'tan Konak Belediye Baskani Abdül Batur'a altyapi tepkisi

AK Partili Sait Basdas

AK Parti Konak Ilçe Baskani Mehmet Sait Basdas, Konak'ta her yagmur sonrasi su baskinlarinin yasandigini, Belediye Baskani Abdül Batur'un kalici çözümler üretemedigini savundu.

AK Parti Konak Ilçe Baskani Mehmet Sait Basdas, Konak'ta her yagmur sonrasi su baskinlarinin yasandigini, Belediye Baskani Abdül Batur'un kalici çözümler üretemedigini savundu. Basdas, yaptigi yazili açiklamada yagmur nedeniyle Konak'ta alt geçitlerin suyla doldugunu, bir çok yolun trafige kapandigini, Kemeralti Çarsisi ve Ikiçesmelik Caddesinde bir çok isyerini su bastigini ifade etti.

Konak Belediye Baskani Abdül Batur'u elestiren Basdas, söyle devam etti:

"Sayin Batur'un Konak'a kalici çözümler üretmek gibi bir derdi yok. Yillardir buraya 1-2 damla yagmur yagdiginda manzara hep ayni. Izmir'in sel sulari ulusal basina konu olup tüm Türkiye'de konusuluyor ama belediye baskanimiz ve ekibi tarafindan hiç konusulmuyor. Sayin baskan ve ekibi buranin alt yapi sorunlarini konusmayinca sorunlarin yok olacagini mi düsünüyorlar merak ediyorum. Yaklasik 2 yildir kendinizi kapattiginiz makaminizdan çikip lütfen halkin gerçek alt yapi sorunlariyla ilgilenin ya da yapamiyorum deyip görevinizi birakin." (sondakika)