Akademisyenler ve Lisansüstü Ögrenciler Için Kaçirilmayacak Ücretsiz Seminer: ‘Online Anket Formu Hazirlama ve Veri Toplama Yöntemleri Semineri'

Akademisyenlerin ve lisansüstü ögrencilerin merakla bekledigi "Online Anket Formu Hazirlama ve Veri Toplama Yöntemleri Semineri ISTAR Arastirma & Egitim Danismanlik kurumunun ev sahipliginde online olarak 24 Nisan 2021 saat 20.00'de basliyor.

Güncel 13.04.2021 16:02:35 0
Akademisyenler ve Lisansüstü Ögrenciler Için Kaçirilmayacak Ücretsiz Seminer: ‘Online Anket Formu Hazirlama ve Veri Toplama Yöntemleri Semineri

Türkiye'nin en aktif online istatistik egitimi veren kurumu olan ISTAR Arastirma & Egitim Danismanlik, Uzman Istatistikçi ve Egitmen Ezgi Pasin’in moderatörlügünde ÜCRETSIZ “Online Anket Formu Hazirlama ve Veri Toplama Yöntemleri” semineri düzenliyor. 

Konusmaci koltugunda yer alacak olan ISTAR Arastirma Kurucu Ortagi ve Nicel Arastirmalar Takim Lideri Murat Bayazit, Pandemi süreciyle birlikte arastirmacilar özelinde önemi artan online veri toplama tekniklerinden ve süreçlerinden bahsedecek. Seminere ücretsiz olarak https://www.istardanismanlik.com/kursTalep  linki üzerinden giris yapip egitim türü sekmesinden “Online Anket Formu Hazirlama ve Veri Toplama Yöntemleri Semineri”ni seçerek kaydinizi tamamlayabilirsiniz.

Katilan 5 Sansli Kisiye Istedikleri 1 Egitim Hediye 

“Online Anket Formu Hazirlama ve Veri Toplama Yöntemleri Semineri” kapsaminda ISTAR Arastirma & Egitim 5 kisiye de ücretsiz olarak istedikleri 1 egitimi hediye etmeye hazirlaniyor. ISTAR Arastirma & Egitim’inin Instagram hesabi üzerinden yürütülen kampanyanin detaylarina https://bit.ly/3uo7yiy  adresinden ulasabilirsiniz. 

ISTAR Arastirma & Egitim Danismanlik Hakkinda

Firma kurucusu Murat BAYAZIT 2009 Yasar Üniversitesi Istatistik bölümü mezunudur. Izmir Türkiye Istatistik Kurumu ve Izmir Ege Bölge Sanayi odasinda istatistikçi olarak staj yapmistir. Kipas Holding ve Akedas firmalarinda uzman istatistikçi olarak çalismistir. 1 Kasim 2014 tarihinde ise hayali olan Istatistik & Arastirma firmasini KOSGEB'den 30.000 hibe alarak kurmustur.

ISTAR Arastirma & Egitim Danismanlik, çesitli istatistik egitimleri basta olmak üzere anketörlük hizmeti sunan, proje üretebilen, müsterilerinin isteklerine göre amaca yönelik sorular hazirlayan, bunu anket formuna dönüstürebilen, güvenilir veri toplama yöntemini benimseyen, hedef kitleyi iyi belirleyen, istatistiksel analiz konularina hakim, egitici, ögretici ve raporlama yapabilen bir istatistik & arastirma firmasidir.





Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °