AKSENER, 'KASIMPASALI ERDOGAN ARTIK YOK'

IYI Parti lideri Meral Aksener, partisinin grup toplantisinda gündemdeki konulara iliskin açiklamalarda bulundu.

Siyaset 18.05.2022 11:34:55 0
AKSENER,

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, partisinin grup toplantisinda açiklamalarda bulundu. Aksener, partisinin grup toplantisinda gündemdeki konulara iliskin degerlendirmelerini paylasmak üzere kürsüye çikti. Aksener 19 Mayis nedeniyle grup toplantisina katilan gençlere  seslenerek "AK parti iktidarinin ülkemizi içine soktugu bu sarmaldan en çok da siz gençler etkileniyorsunuz" dedi. "Sen o koca kibrinle bu istekleri artik anlayamazsin sayin Erdogan" diyen Aksener, "Bir tweet yüzünden tutuklanan gençlerimizin hislerini yargiya emirler yagdiran Erdogan anlamaz, bir siir okudu diye tutuklanan Kasimpasali Erdogan anlardi" ifadesini kullandi.

AKSENER'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BASLARI SU SEKILDE:

-19 Mayis haftasinda Atatürk Havalimani'na dozerleri sürenlere inat onun ortaya koydugu büyük vizyonu hayata geçirmek için durmadan çalismaya devam edecegiz.

-Memleketin dört bir yani kan aglarken sarayda sefa süren utanmazlarla, hak yiyen yandaslarla, liyakatsiz atamalarla, saçma sapan açiklamalarla, akil disi kararlarla ve nobran, kaba tavirlarla karsilasiyoruz. 'Yiyecek ekmegim yok' diyenin nankör, 'Tarlami ekemiyorum' diyenin terörist, 'Geçinemiyorum' diyenin sükürsüz ilan edildigi yaftaci bir propagandaya maruz kaliyoruz.

-Uzun zamandir geçmis kavgalari körükleyerek, devletimizin imkanlarini kendi çikarlarina kullanarak iktidarlarini korumaya çalisiyorlar. 20 Ocak 2020'den beri yollardayiz.

-1919 ruhu, varligi sona erdirilmek istenen bir büyük milletin istiklalini kazanmasinin, ilime, bilime ve akla inanarak milli ve çagdas bir devlete kavusmasinin ruhudur. Türkiye'nin cesur evlatlari, her daim bu ruhu yasatacak, ihtiyaciniz olan umudu bu ruhta bulacaksiniz. Tarihimizde her zaman istiklalimize ve istikbalimize saldirmak isteyenler oldu. Milletin evine, cebine göz dikenler oldu, yine olacak. Ama her dönemde cumhuriyetimize ve demokrasimize siper olanlar da oldu. Vatanin her karis topragi için vazifeye atilan genç yürekler de oldu.

-Bugün yine çok kritik bir dönemeçteyiz. Isgalcilerin adi degismis, isgal plani degismemistir. Damat Feritler gitmis ama damatlarin sebep oldugu yikim degismemistir. Kapitülasyonlar sonlanmis ama Türk vatandasligini pazarlayanlar türemistir. Dün oldugu gibi bugün de iktidar sorumlulugunu yerine getirememektedir.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °