Alaattin Çakici'dan Bogaziçi Rektörü Melih Bulu'ya destek: Lütfen, sakin istifa etmeyiniz

Alaattin Çakici

Bogaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerin ardindan rektör Melih Bulu'ya bazi kesimler destek verirken, bazi kesimlerden de "Istifa et" çagrisi geldi. Alaattin Çakici da yazdigi mektup ile Bulu'ya çagrida bulunan isimlerden biri oldu ve "Lütfen! S

Melih Bulu'nun Bogaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasindan sonra baslayan protesto gösterileri devam ediyor. Bulu'nun atamasina muhalefet kanadi da tepki gösterirken, CPH iktidar ile sik sik karsi karsiya geldi. CHP'li isimler Bulu'ya çagrida bulunarak istifa etmesini istedi.

"BU KUTLU ITTIFAKTA GEDIK AÇMAYA HAKKINIZ YOK"

Iktidar kanadi muhalefetin bu tutumunu elestirirken, Alaattin Çakici sosyal medya hesabindan 2 sayfalik bir mektup paylasarak Bulu'ya çagrida bulundu. Çakici mektubunda; "Lütfen! Sakin istifa etmeyiniz. Istifa ederseniz bu terörist eylemcilerin önünü açarsiniz. Bu kutlu ittifakta gedik açmaya hakkiniz yok" dedi.


"ARKANIZDA AZIZ MILLETIMIZIN OLDUGUNU UNUTMAYINIZ"

Çakici mektubun devaminda, "Arkanizda Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve aziz milletimizin oldugunu unutmayiniz. Devletine, aziz milletine gönül vermis tüm duyarli Türk vatandaslari, devletinin ve Cumhur Ittifaki'nin yaninda olmalidir" ifadelerine yer verdi.