Tarih: 30.05.2022 10:17

ALAÇATILI ÖGRENCILERDEN "KAAN EFE'YE NEFES''

Facebook Twitter Linked-in

Çesme Alaçati Ismail Güral Ortaokulu ögrencileri 26-27 Mayis tarihinde okullarinda düzenledikleri TÜBITAK 4006 Bilim Fuari ve Bilim Senliklerinde, Bergamali SMA TIP1 hastasi Kaan Efe bebegi unutmadilar.

Ismail Güral Ortaokulu ögrenci ve ögretmenlerinin ortak çalismalariyla tamamlanan, 4006 Bilim Fuarinin açilisi gerçeklesti. Ögrenciler tarafindan, ögretmenleri rehberliginde hazirlanan arastirma ve uygulamalara yer verilen fuar davetliler tarafindan büyük ilgi gördü.

“ALAÇATI'DA ÖGRENCILERDEN ÖRNEK DAVRANIS”

Ismail Güral Ortaokulu ögrencileri 26-27 Mayis tarihinde okullarinda düzenledikleri TÜBITAK 4006 Bilim Fuari ve Bilim Senliklerinde Bergamali SMA TIP1 hastasi Kaan Efe bebege destek olmak amaciyla, okullarinda stant açarak, ögretmenlerinin ve ailelerinin destegiyle topladiklari ürünleri Kaan Efe Bebege nefes olmak için satisa sundular. Fuar sonunda satistan elde ettikleri bagisin 5.000 TL oldugunu ifade eden minik yürekler standin basindan bir an bile ayrilmayarak, “Bizler Ismail Güral Ortaokulu ögrencileri olarak ögretmenimiz Çilem Haydaroglu rehberliginde yaptigimiz çalismalarla su ana kadar Kaan Efe Bebek için 50.000 TL bagis topladik. Bu mücadelesinde Kaan Efe’yi yalniz birakmayacagiz. Diger okullarimizi da sonu güzel bitecek yolculugunda Kaan Efe bebege birlik olmaya davet ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —