ALBET'TEN ALIAGALI ÇOCUKLARA OYUN

ALBET

Aliaga Belediye Tiyatrosu (ALBET) tarafindan hazirlanan ‘Seçmece Bunlar' isimli oyun Aliagali tiyatrosever çocuklar ile bulusuyor.


Senaryosunu Aliaga Belediyesi  Çocuk Tiyatrosu'nda egitim gören kursiyerlerin kaleme aldigi " Seçmece Bunlar" adli komedi türündeki oyun 26 Mayis 2022 Persembe günü Aliaga Tüpras Halk Egitimi Merkezi’nde sahnelenecek.

12-18 yas grubuna hitap eden ücretsiz oyun saat 20.30’da baslayacak. Yönetmenligini Aliaga Belediyesi Tiyatro Egitmeni Evrim Yasar’in yaptigi oyunda Nehir Naz Tüfekçi, Ece Özdemir, Pusat Niyazi Arslan, Çagan Karatekin, Yagmur Elbir, Doguhan Sariyildiz, Nisa Aydin, Mahmut Sammour, Öykü Yönal, Ada Aydogdu, Berrak Zehra Keskin, Emir Ürün, Ahmet Efe Yasar, Nesibe Gül Lök ve Ecrin Kedik rol alacak.

Yasamin dogal akisindan kesitler sunan oyun çesitli skeçlerden olusuyor. Çocuklarin gözünden anlatilan olaylar ile insan duygularinin ne kadar önemli oldugu ve insanlarin sevdiklerine zaman ayirarak küçük seylerle de mutlu olabilecekleri seyirciye hatirlatiliyor.