Tarih: 15.06.2021 17:55

ALIAGA AGAPARK 2021 YAZ SEZONUNU AÇTI

Facebook Twitter Linked-in

Aliaga Belediyesi tarafindan 170 dönümlük alana kurulan Agapark, bölgenin en büyük ve modern plajlari arasinda yer aliyor ve  Covid-19 tedbirleri ile hijyen kosullarina uygun bir sekilde hizmet veriyor.

Ege Bölgesi'nin en gözde tatil rotalari arasinda bulunan Agapark, Mavi Bayrakli Plaji, güney sahillerini aratmayan denizi ve plaji, yürüyüs parkurlari, spor sahalari, piknik alanlari, kafeterya, oyun kafesi, fastfood restoranlari, alacart restoranti, otoparki, can kurtaran hizmeti, saglik odasi, bebek bakim odalari, mescit ve modern yasam alanlari ile bu yil da tatil yapmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak.

AGAPARK'TA "KARTLI TATIL!"

Agapark’ta tatil yapmak isteyen misafirler kart.agapark.com adresindeki basvuru formunu doldurarak Agapark sezonluk giris karti sahibi olabiliyor. Tesisten yararlanacak vatandaslar, 100 TL ücretle satisa sunulan Agapark kart ile 1 Mayis 2022 tarihine kadar 100 giris hakkina sahip olacak. Internet üzerinden doldurulan basvuru formunun ardindan vatandaslar, ödemelerini Agapark girisindeki müracaat noktasindan nakit ya da kredi karti ile yaparak sezonluk kartlarini teslim alabilecekler.

8 yas alti çocuklar, 65 yas üstü vatandaslar, sehit ve gazi yakinlari, engelli vatandaslar karttan muaf olup giriste kimlik göstermeleri yeterli olacak. Agapark'ta sunulan hizmetler ile ilgili detayli bilgiye ise 0232 600 02 42 numarali hattan ulasilabiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —