ALIAGA AK PARTI'DEN 4 ISTIFA

ALIAGA AK PARTI

AK Parti Aliaga Ilçe Yönetim Kurulu üyelerinden Halis Tok, Özlem Kelesoglu, Selvi Gülcan Turan ve Gürhan Çavgalar'in partideki görevlerinden istifa ettigi ögrenildi.

AK Parti Aliaga Ilçe Yönetim Kurulu üyelerinden toplamda 4 kisinin istifa ettigi ögrenildi. Partideki görevlerinden istifa eden Ilçe Yönetim Kurulu üyelerinin isimleri; Halis Tok, Özlem Kelesoglu, Selvi Gülcan Turan ve Gürhan Çavgalar. 

AK Parti Aliaga Ilçe Yönetim Kurulu üyelerinden Halis Tok, Özlem Kelesoglu, Selvi Gülcan Turan ve Gürhan Çavgalar’in partideki görevlerinden istifa ettigi ögrenildi. Edinilen bilgiye göre, yönetim kurulu üyeleri yeterli hizmet edebilecekleri ortami bulamadiklari için partideki görevlerinden ayrildi. AK Parti Aliaga Ilçe Yönetim Kurulu üyelerinden Halis Tok, istifasi ile ilgili yaptigi açiklamada, “Kendi mantigima göre bu yönetim ile hizmet edebilecegim ortami bulamadigim için görevimden ayrilma karari aldim. Ülkemize, Aliaga halkina daha fazla hizmet etmemiz gerekiyor. Daha fazla hizmet edecegim ortami bulamadigim için de parti ilçe yönetim kurulu görevimden istifa ettim. Ben AK yolun en uzun yolcularindanim. Uzun yillar bu yolda insanlarimiza hizmet etmeye çalistik. Çok sükür bu güne kadar güzel isler de yaptik. Bu hizmetlerimizden olumlu dönüsler aldik. Bizim daha çok insana ulasmamiz, daha çok insanin gönlünü almamiz, daha çok insanin hatirini sormamiz, daha çok insana dokunmamiz gerekiyor.  AK Parti Aliaga Ilçe Baskanliginda benim düsündügüm gibi bir ortam olmayinca ayrilma karari aldim.” ifadelerini kullandi.


Daha önce Yönetim Kurulu Üyeliginden istifa eden Yasar Demir'in yerine yedek listeden göreve getirilen Ugur Tural'in da o günden bu yana hiçbir toplantiya katilmadigi iddia ediliyor. 

Istifalarla birlikte yedek listeden de Yönetim Kurulu yeter sayisi tamamlanamadigi için Ilçe Yönetimi otomatik olarak düsmüs olacak.

Önümüzdeki Sali günü yapilacak olagan yönetim kurulu toplantisina kadar Ilçe Baskani Hamdi Erdem istifa eden üyeleri ikna edemezse dilekçeleri isleme koymak durumunda kalacak. Bu durumda, Ilçe Baskanligi için uzun süredir kulis faaliyeti yürüten Tansu Kaya'nin yani sira eski belediye meclis üyesi Kerim Tasçi, Il Yönetim Kurulu Üyesi Güven Demirag ve Yasar Demir'in isimlerinin Il ve Genel Merkez'de konusuldugu gelen bilgiler arasinda.