ALIAGA BELEDIYE BASKANI SERKAN ACAR'DAN KORONAVIRÜS AÇIKLAMASI

ALIAGA BELEDIYE BASKANI SERKAN ACAR'DAN KORONAVIRÜS AÇIKLAMASI

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
ALIAGA BELEDIYE BASKANI SERKAN ACAR

Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, kisisel sosyal medya hesaplarindan yaptigi açiklamada bugüne kadar Aliaga'da hiçbir koronavirüs vakasinin görülmedigini ancak tedbirin elden birakilmamasi gerektigini söyledi.

Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar’in Aliaga Kamuoyuna yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi:

Kiymetli Hemsehrilerim,

Bir süredir dünyayi etkisi altina alan Koronavirüs salgini ile hep birlikte mücadele ediyoruz.

Basta saglikçilarimiz olmak üzere, tüm Devlet Kurumlarimiz, gerek virüse yakalanan hastalarimizin tedavisi, gerekse virüsün yayilmasini önlemek için gece gündüz çalisiyorlar.

Bizler de bu süreçte devletimizin kurumlarinin almis olduklari kararlari eksiksiz uygulayarak onlara yardimci olmaya çalisiyoruz.

Allah’a hamdolsun su ana kadar Aliaga’mizda Koronavirüs vakasina rastlanilmadi. Bu zamana kadar kurumlarimizca yayinlanan genelgelere riayet etmek üzere göstermis oldugunuz gayret ve özveri için tüm halkimiza tesekkür ediyorum.

Ancak bu durum Aliaga’mizda da Koronavirüs salgini yasanmayacagi anlamina gelmez. Bu sebeple kurallara riayet etmeyi daha siki sekilde devam etmeliyiz.

Allah’in izni ve inayeti, Devletimizin gayretleri ve tüm Aliagali hemsehrilerimizle bu virüs salgininin da üstesinden gelecegiz.

Evinizde kalin, Saglicakla kalin.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °