Aliaga Belediyesi Hijyen Çalismalarina Ara Vermiyor

Aliaga'da Ortak Kullanim Alanlari Dezenfekte Ediliyor

Gündem 20.04.2021 16:53:29 0
Aliaga Belediyesi Hijyen Çalismalarina Ara Vermiyor

Aliaga Belediyesi, virüs yayilimini engellemek amaciyla vatandaslarin ortak kullanim alanlarinda dezenfekte çalismalarini sürdürüyor.

Aliaga Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü bünyesinde görev yapan Hijyen Ekibi, kent genelinde dolmus, dolmus duragi, bank, park, cami, eczane, okul ve hastane gibi vatandaslarin ortak kullanim alanlarinda dezenfekte çalismalarina devam ediyor. Tüm kamu binalari sik araliklarla özel bir solüsyonla dezenfekte edilerek vatandaslara saglikli ortamda hizmet verilmesi saglaniyor.

Hijyen Ekibi görevlisi Yusuf Emre Karahan, “Dezenfekte çalismamiz Kovid-19 salgini basladigindan bu zamana kadar kesintisiz devam ediyor. Yogun bir çalisma içerisinde bu uygulamayi yapiyoruz. Elimizden geldigince Aliaga Belediyesi adina görevimizi en iyi sekilde yapmaya çalisiyoruz” dedi.


 


Dezenfekte çalismalarindan memnuniyet duyduklarini ifade eden vatandaslar hijyen çalismalarinin düzenli araliklarla yapilmasindan dolayi Aliaga Belediyesi’ne tesekkür ettiler. Aliaga kent içi ulasim soförlerinden Osman Yamaner düzenli araliklarla yapilan çalismalardan memnun olduklarini dile getirerek “Dezenfekte çalismalarindan memnunuz. Belirli araliklarla gelip dezenfekte çalismalarini yapiyorlar. Aksamadan sürdürülen hijyen çalismalarindan dolayi Aliaga Belediyesi’ne tesekkür ederiz.” diye konustu.




 


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °