ALIAGA BELEDIYESI, MACERA VE YASAM ALANI "DOGA PARK” PROJESINE BASLADI.

ALIAGA BELEDIYESI, MACERA VE YASAM ALANI "DOGA PARK” PROJESINE BASLADI.

Aliaga Belediyesi 2022 'ye girerken yeni bir projeye basladi. Aliaga'nin Yali Mahallesi ve Kültür Mahallesi arasindaki alana Doga Park yapilacak.

 Aliaga Belediyesi 2022’ye girerken yepyeni bir projenin yapimina basladi. 

Aliaga’nin Yali Mahallesi ile Kültür Mahallesi arasindaki toplam 45.000 m2 alan üzerine kurulacak olan Yasam ve Macera Parki (Doga Park) ile Aliaga’ya sosyo-kültürel aktivitelerin gerçeklestirilecegi, spor ve açik alan ihtiyaçlarinin karsilandigi, farkli yas gruplarinin ayni anda dinlenip eglenebilecegi, vakit geçirebilecegi bir yasam alani kazandirilacak. Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, yol açma ve tesviye islemlerinin basladigi proje alanini ziyaret ederek yapilan çalismalar hakkinda bilgi aldi. 

DOGA PARK: “MACERA, SPOR, SANAT VE SOSYAL HAYAT BURADA”

Doga Park Yasam ve Macera Parki içerisinde sosyal tesis, restoran ve kafeteryalar, doga içi yürüyüs ve kosu parkurlari, açik spor ve etkinlik alanlari, kondisyon alanlari, macera parki, piknik alanlari, farkli konseptlerde çocuk oyun alanlari, engellilere özel kondisyon ve oyun alanlari, gözlem kulesi ve manzara seyir teraslari, Emekliler lokali, süs havuzlari, flora ve fauna egitim alani, bitki gösteri ve sergi alanlari, amfi tiyatro gibi bölümler yer aliyor. Aliaga kent merkezinin en etkileyici körfez manzarasina sahip Doga Park proje alaninda yapilacak yaklasik 45 m2 alana sahip, 27 metre yükseklige sahip Gözlem Kulesi yapilacak.



BASKAN ACAR; 2022’DE DOGA PARK’IN YANI SIRA PEK ÇOK PROJEMIZI HAYATA GEÇIRME HEDEFIMIZ VAR

Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, Doga Park proje alaninda Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan gerçeklestirilen tesviye ve yol çalismalarini inceledi, projenin Aliaga’ya Baskan Serkan Acar, “Avci Ramadan, Zeytinli Park, Kent Park ve Agapark’tan sonra Aliagamizin 5’inci güzel yasam alani olacak Doga Park projemize basladik. Ilk olarak tesviye islemlerine gerçeklestirecegiz. Doga Park projemizi 2022 yili içinde bitirmeyi hedefliyoruz. 2022, Cumhuriyetimizin 100’üncü yilindan önce son yilimiz. 2022’de Doga Park’in yani sira pek çok projemizi hayata geçirme hedefimiz var. Öncelikle temennimiz yeni yilin Aliagamiza, Izmir’imize ve ülkemize saglik, mutluluk ve huzur getirmesidir. Bu vesile ile tüm halkimizin yeni yilini kutluyor, saglik ve mutluluklar diliyorum” dedi.