ALIAGA CHP ARAZI SATISLARINA 'HAYIR' DEDI

ALIAGA CHP ARAZI SATISLARINA

CHP Aliaga Ilçe Teskilati Yali Mahallesi'nde denize sifir konuslanmis mülkiyeti Aliaga Belediyesi'ne ait arazilerin satisa çikarilmasi ile ilgili basin açiklamasi yapti.

Aliaga Belediyesi Subat ayi Olagan Meclis Toplantisinda , 300 Milyon TL ek bütçe için mülkiyeti belediyeye ait bazi tasinmazlarin satilmasi karari alindi. Aliaga CHP Ilçe Teskilati alinan karari protesto etmek ve satislarin durdurulmasi çagrisi ile basin açiklamasi yapti.

Yapilan basin açiklamasini Aliaga CHP Ilçe Baskani Özlem San Oguzhan okudu. 

Arazi satislarini yargiya tasidiklarini belirten Özlem San Oguzhan ," Bugün, burada Aliaga Belediye Baskanica satilmasi istenen tasinmazin üzerinden sizlere sesleniyoruz. 

Gördügünüz üzere, denize nazir son derece degerli tasinmazin satis ihalesi için yarin Encümen toplanacak ve belki de bu tasinmaz yarin Aliagaliya ait olmaktan çikacak. 

Hep söylüyoruz ve söylemeye devam edecegiz, Sayin Baskan Aliagalinin malini, Aliaga’nin degerlerini satmaktan vazgeçin. Bu gün özellikle size sesleniyoruz ki yarin bu satisi gerçeklestirmeyin. Aliagalilik bilinci ile Aliaga’nin degerlerini koruyun. Korumak sizin göreviniz. 

Aliaga Belediyesi Subat Ayi Meclisinde, 300 milyon liralik ek bütçe ile birlikte su an bulundugumuz tasinmazlar dahil birçok tasinmazin satis yetkisi kararini, Millet Ittifaki Meclis Üyelerimizin ret oylarina ragmen, oy çoklugu ile almistir. Bu kararlarin iptali için Belediye Meclis Üyelerimizce Idare Mahkemesinde davalar açilmis ve hukuki süreç baslatilmistir.  Inaniyoruz ki yasaya aykiri bu islemler yargi süreci sonucunda iptal edilecektir. 

Bu nedenle ülkenin basindaki tek adami ve tek adamin yaptiklarini kendine örnek alan  AKP-MHP Ittifakinin Belediye Baskanina tekrar sesleniyoruz, Evin mirasyedi çocugu gibi davranmaktan vazgeç, sana emanet edilen Aliaga’nin mallarini yagmalama, gelecek nesillere birak.

Siz kendinizi Sehr-ül Emin olarak lanse ediyorsunuz öyle ise Sehr-Ül Talan olmaktan vazgeçin. Gelin bugün sagduyunun sesini dinleyip satislardan vazgeçin, yarin çok geç olmadan." ifadelerini kullandi.