Tarih: 19.08.2022 12:14

ALIAGA DEMOKRAT PARTI BASINA KAHVALTI DÜZENLEDI

Facebook Twitter Linked-in

 Aliaga’nin çiçegi burnunda partilerinden Demokrat Parti yönetimi olusturdu. Ilçe Binasinin aktif hale gelmesinin ardindan Aliaga Basini ile bir araya gelerek Yönetim Kurulunu basin ile tanistirdi. Ilçe Baskani Gürcan Alkan’in düzenledigi kahvaltiya Demokrat Parti Izmir Il Baskani Serdar Faralyali’da katilarak Ilçe yönetiminin yaninda oldugunu ortaya koydu.

Ege Bölgesinin taninmis is adamlarindan Ayni zamanda 19. Dönem Dogru Yol Partisi Izmir Milletvekili ardindan Enerji ve Tabi kaynaklar Bakani’nin oglu olan Serdar Faralyali, Siyaset ve Is dünyasinin içinde büyümüs bir Izmir genci. Geçmisten gelen birikimlerini günümüz gerçekligi güncelleyen bir siyasetçi.

 Kahvaltida Faralyali,” Siyasete girisim travmatik bir olay ile basladi. Sandiga oy kullanmaya gittigim de kendime bu ülkede çok daha iyi yetismis donanimli insan var. Onlar niye aday degil de begenmedigim insanlar aday? Bu adaylarin hiçbirine oy vermek istemiyorum. Bir yerde bir eksiklik hissediyorsan, tamamlama zorunlulugu da hissediyor olman lazim. Biz daha iyisini yapabilir miyiz? Diyerek yola çiktim. Bizim Ülkemizde hedefe kisa yoldan hedefe ulasmaya dair yolculuklar oluyor. Biz ise oy orani yüzde birin altinda olan bir parti ile yapalim. Üstelik Devletten hazine yardimi almayan, çalismalari çolugumuzun çocugumuzun rizki olan paralar ile yapalim dedik. Bizim çiktigimiz yola genelde herkes yapmaya biliyor. Çogunluk, Baraji asmis olsun. Hazineden yardim aliyor olsun. Bir yerlerde kazanilmis Belediyesi olsun, git orada siyaset yap. Böyle olunca da hiçbir sey degismiyor. Sadece isimler degisiyor ama ülke yönetiminde yöntemler degismiyor. Maalesef bu tür yaklasimlarin sonucu olarak perdenin önünde birbiri ile kavda eden siyasetçilerin perdenin arkasinda birlikte is yaptiklarina sahit olduk. Bunun en güzel örnegi 25 yildir Istanbul Belediyesi. Sonra kalkip Istanbul beton yiginina döndü diye sikâyet etmenin bir anlami yok. Siyasete girecek kisilerin inandigi degerler ile girmesi gerekir.

Bana sorarsaniz, Babam Süleyman Demirel’in Enerji bakaniydi. Babamin, Süleyman Demirel’in Atatürk’ün davalari neydi bakmak gerekir. Atatürk niye her cephede savasti da bu Ülkeyi kurdu? Bizim Millet olarak bir iddiamiz var. Medeniyet olarak, çagdaslasmak olarak. Görünürde batili ülkelerin gerisine düsmüs olsak ta. Biz kabiliyetli bir milletiz. Toparlaniriz, organize oluruz, çalisiriz. Aklimizi, yüregimizi koyariz. Sonuç olarak onlarin basardigi ne varsa daha iyisini de basaririz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —