Tarih: 14.01.2021 17:36

Aliaga Devlet Hastanesi Ek Acil Binasi Hizla Yükseliyor

Facebook Twitter Linked-in

Izmir’in Aliaga Ilçesinde Aliaga Devlet Hastanesi Acil Servis Ek Binasinin insasi devam ediyor. Yanik ünitesi ve yogun bakim servisinin de yer aldigi üç katli projenin kisa sürede tamamlanarak Aliagalilarin hizmetine girmesi bekleniyor.

Aliaga Devlet Hastanesi’nin artan ihtiyaçlarina cevap verecek olan ek bina insaati için 2020 yilinin Aralik ayinda protokol imzalanmis ve projenin yapimina baslanmisti.

SOCAR Sirketlerinden PETKIM Petrokimya Holding A.S ve Aliaga Belediyesi’nin destekleriyle baslatilan proje hizla ilerliyor. Aliaga Kaymakami Ömer Karaman, Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar ve Izmir Il Saglik Müdürlügü Destek Hizmetleri Baskani Esref Yildiz, Aliaga Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Yalçin Koçyigit çalismalari yerinde görmek amaciyla proje alaninda incelemelerde bulundu. 

Yüzde 75’i tamamlanan projede ilk iki katin kaba insaati tamamlanirken üçüncü katin kaba insaati ise devam ediyor. Ek binanin Subat ayi sonunda tamamlanmasi ardindan da hizmet vermeye baslamasi bekleniyor.







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —