ALIAGA ESNAF ODASI YÖNETIMINDEN BASKAN SERKAN ACAR'A ZIYARET

Aliaga Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Serdar Berk ve yönetim kurulu üyeleri Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar'a ziyarette bulundu.

Yerel 25.02.2022 12:34:43 0
ALIAGA ESNAF ODASI YÖNETIMINDEN BASKAN SERKAN ACAR

Aliaga Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Serdar Berk ve yönetim kurulu üyeleri sona eren seçim yarisinin ardindan yaptigi kurum gezileri kapsaminda Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar’a ziyarette bulundu. Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarete oda baskani Serdar Berk’in yani sira Gürhan Özberk, Mesut Erdogan, Selmet Önal, Mustafa Turna, Serdal Akgün, Korhan Tümer, Mehmet Zeki Gül, Ismail Ime, Ersin Bilgin ve Baran Karagöz’den olusan oda yöneticileri katildi. Sohbet havasinda geçen ziyarette esnafin istek ve taleplerinin yani sira esnafa yönelik gerçeklestirilecek projeler ele alindi.

ALIAGA BELEDIYE BASKANI SERKAN ACAR: “HEP BIRLIKTE ALIAGAYIZ”

Baskan Serkan Acar, güven tazeleyen Serdar Berk ve ekibine hayirli olsun dileklerinde bulundu. Birlik ve beraberligin çok yüksek oldugu bir kentte yasadiklarini belirten Baskan Serkan Acar, “Bunda esnaf odasinin da çok büyük emegi var. Gerçeklestirilen kongrenin ardindan seçilen ve seçilemeyen herkesle birlikte Aliagayiz. Bundan sonra da Aliagamizi daha iyi seviyelere getirebilmek için çaba gösterecegiz. Mevcut sorunlarimizi dayanisma içinde çözmeye çalisacagiz. Daha güzel günlere hep birlikte kavusacagiz” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °