Aliaga Ilçe Emniyet Müdürlügü Kurban Bayrami ve 15 Temmuz için tedbir aldi

Aliaga Ilçe Emniyet Müdürlügü vatandaslarin Kurban Bayrami tatilini ve 15 Temmuz Bayramini huzur ve güven ortami içinde geçirmeleri amaciyla bir dizi tedbir aldi

Yerel 7.07.2022 10:27:05 0
Aliaga Ilçe Emniyet Müdürlügü Kurban Bayrami ve 15 Temmuz için tedbir aldi

Aliaga Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlileri vatandaslarin Kurban Bayrami tatilini ve 15 Temmuz Bayramini huzur ve güven ortami içinde geçirmeleri amaciyla çalismalarina araliksiz olarak devam etmektedir

Ilçe Emniyet Müdürlügü Yetkilileri tarafindan Genel Güvenlik, Trafik Güvenligi ve Genel Asayis ortaminin saglanip korunmasi için gerekli Uygulama ve Denetimler yapilmakta olup, uygulanan tedbirlere ek olarak Vatandaslarin Kurbanlik ve Bayram alisverisleri sirasinda Dolandiricilik, Canli Hayvan Hirsizligi,Parada Sahtecilik vb. suçlarin magduru olmamalari için zaman zaman bilgilendirmelerde bulunuyorlar.

Yasanacak olaylara karsi yaya ve motorlu devriyeleri sayisi artirildi

Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan bayram süresince alinan tedbirlerle ilgili yazili bir açiklama yapildi

Yapilan yazili açiklamada vatandaslarin Kurban Bayrami tatilini huzur ve güven ortami içinde geçirmeleri amaciyla gerekli tedbirlerin alindigini belirtildi. Bu kapsamda Pazar yerlerinde , mezarliklar ile kurbanlik satis yerlerinde gerekli tedbirler alinirken, halkin yogun olarak bulundugu caddeler, , umuma açik yerler, alisveris merkezleri, pazar yerlerinde hirsizlik ve dolandiricilik olaylarina karsi yaya ve motorlu devriyelerin sayisi artirildi. Bu kapsamda Cuma günü Aliaga Belediyesi kapali pazaryerinde kurulacak halk pazarinda bayram öncesinde yogunluk olabilecegi göz önünde bulundurularak olasi hirsizlik, kapkaç, yankesicilik, dolandiricilik, parada sahtecilik, çocuk kaçirma vb. gibi olaylarin önüne geçebilmek amaciyla sabah 08.00’dan kapanis saatine kadar sivil ve resmi ekipler vasitasiyla pazar yeri ve çevresinde devriye görevi yani sira halkin yogun olduklari yerlerde yaya devriye ile motorize ekiplerin ring halinde olacagi bulunacagini ifade edilirken vatandaslarin hirsizlik, kapkaç, yankesicilik, dolandiricilik, parada sahtecilik duyarli olmalari istendi.

Kurban Bayrami'nda Trafik Denetimleri Artacak

Kurban Bayrami’nda sehir içi ve Hürriyet caddesinde olusacak trafik yogunlugunun en aza indirilmesi ve trafik kazalarinin önüne geçilmesi amaciyla Aliaga Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Büro Amirligi ekipleri genisletilmis tedbirler alacak.

Bayram tatili süresince Ilçe merkezin 10 farkli noktasinda sivil, Resmi ekiplerle ile birlikte Trafik ekipleri Asayis ve Trafik uygulamasi yapacagi bildirildi.

Düzenlenecek Etkinliklerde Tedbirler Devam edecekler.

Aliaga Belediyesi organizesinde düzenlenecek “Aliaga Sanat Günleri Festivali” kapsaminda Avci Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alani, Ulas Bayam Açik hava Tiyatrosu ve Sehit Oguz Özgür Çevik Parkinda düzenlenecek konser, tiyatro, sinema gösterimi gibi etkinliklerde Asayis ve Trafik yönünden alinan gerekli tedbiler bayram sürecisinde devam edilecegi ve IZBAN Istasyon mevkiinde resmi ekipler ve Çarsi Mahalle Bekçisi unsurlari ile uygulamalarin devam edecegi belirtildi.

Öte yandan Aliaga Ilçe Emniyet Müdürlügü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsaminda ilçede düzenlenecek programda gerekli emniyet tedbirleri planlanmasi yapildigi açikladi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °