Tarih: 30.08.2022 09:55

Aliaga Sanat Günleri'nde Cosku ve Kahkaha Bir Arada

Facebook Twitter Linked-in

Aliaga Belediyesi ile SOCAR Türkiye is birliginde, Poll Production organizasyonuyla düzenlenen ‘Aliaga Sanat Günleri’nin 9. Haftasinda pop müziginin sevilen sanatçisi Murat Dalkiliç, en güzel sarkilariyla hayranlarini costururken Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy'un basrollerini paylastigi ‘Kalpten Kalbe' isimli komedi oyunu tiyatroseverlere kahkaha dolu anlar yasatti.

Aliaga ve bölge halkindan yogun ilgi gören ‘Aliaga Sanat Günleri’nin 9.haftasinda ‘Kurtulus Hatti’ isimli film Helvaci Meydanda dev ekranda sinemaseverlerle bulustu. Ulas Bayam Açikhava Tiyatrosu’nda sahnelenen ‘Masa ile Koca Ayi’ isimli çocuk oyunu ise miniklerin nesesi oldu.


Murat Dalkiliç, Sarkilari ve Performansiyla Costurdu

‘Aliaga Sanat Günleri’ yaz konserleri kapsaminda Türk pop müzigi sanatçisi Murat Dalkiliç, Avci Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alani’nda sahne aldi. Ünlü sarkiciyi dinlemek için Aliaga ve çevre illerden binlere müziksever konser alanina akin etti. Murat Dalkiliç hit olmus sarkilarinin yani sira sahne performansiyla da hayranlarinin gönlünü bir kez daha fethetti. Konserin son bölümünde sahneye davet edilen Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, ünlü sanatçiya Aliaga Sanat Günleri’ne katilimlarindan dolayi tesekkür ederek gecenin anisina Aliagali üretici kadinlar tarafindan el emegi ile hazirlanan Helvaci Kilimi hediye etti.


Yetiskin Tiyatro Söleni ‘Kalpten Kalbe’ ile Final Yapti

‘Aliaga Sanat Günleri’nde 9.hafta ‘Kalpten Kalbe’ isimli tiyatro oyunuyla son buldu. Sevilen tiyatro oyunculari Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy'un basrollerini birlikte paylastiklari ve kadin - erkek iliskilerinin üç farkli hikâyeyle anlatildigi tek perdelik müzikli komedi oyunu Ulas Bayam Açikhava Tiyatrosu’nu dolduran tiyatroseverleri kahkahaya doyurdu. ‘Aliaga Sanat Günleri’ kapsamindaki yetiskin tiyatro söleninin final gecesinde Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy, oyun sonunda tiyatroseverler tarafindan ayakta alkislandi.


Baskan Serkan Acar’dan Aliaga Halkina Tesekkür

Tiyatro sölenine renk katan Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’a tesekkür eden Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, “1 Temmuz tarihinde basladigimiz ve Azerbaycan devlet kurulusu SOCAR Türkiye ile birlikte düzenledigimiz ‘Aliaga Sanat Günleri’mizde bugüne kadar 47 etkinligi sanatseverlerle bulusturduk. SOCAR Türkiye ile birlikte Aliagamizi her alanda oldugu gibi kültür ve sanatta da en iyi noktalara getirmek için çalismalarimizi sürdürecegiz. SOCAR Türkiye ailesine, organizasyonda yanimizda olan Poll Production’a, güvenligimizi saglamak için gece gündüz ter döken emniyet mensuplarimiza ve etkinliklerde emegi geçen tüm belediye müdürlüklerimize tesekkür ediyorum. Tabii ki en büyük tesekkürü tüm etkinliklerimizde yanimizda olan, sanata ve sanatçiya sahip çikan, her daim her seyin en iyisine layik olan Aliaga halkina ediyorum” dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —