Aliaga Sanat Günleri'nde Yildizlar Geçidi

Aliaga Belediyesi ile SOCAR Türkiye is birliginde, Poll Production organizasyonunda düzenlenen ‘Aliaga Sanat Günleri'nin üçüncü haftasinda sanat dünyasinin birbirinden degerli isimleri Aliagali sanatseverlerin konugu oldu.

Kültür Sanat 18.07.2022 16:25:21 0
Aliaga Sanat Günleri

Aliaga Belediyesi ile SOCAR Türkiye is birliginde, Poll Production organizasyonunda düzenlenen ‘Aliaga Sanat Günleri’nin üçüncü haftasinda sanat dünyasinin birbirinden degerli isimleri Aliagali sanatseverlerin konugu oldu.


Arabesk müziginin güçlü sesi Serkan Kaya, Avci Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alani’nda verdigi konserle arabesk rüzgari estirirken, Ulas Bayam Açikhava Tiyatrosu’nda  Tamer Karadagli, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Zuhal Yalçin, Sefa Zengin gibi Türk Tiyatrosu’nun sevilen isimlerinin rol aldigi ‘Ikinin Biri’ isimli komedi oyunu izleyenlere kahkaha dolu bir gece yasatti.  



 Aliaga Sanat Günleri’nin üçüncü haftasinda Kent Park’ta ‘Aykut Eniste 2’, Sehit Oguz Özgür Çevik Parki’nda ise ‘Aile Arasinda’ isimli komedi filmi izleyenlere sinema keyfi sundu. Ulas Bayam Açikhava Tiyatrosu’nda çocuklar için sahnelenen ‘Rafadan Tayfa’ isimli animasyon gösterim çocuklarin tatil nesesini ikiye katladi.


SERKAN KAYA’DAN ARABESK RÜZGARI

Avci Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alani’nda sevenlerinin karsisina çikan ünlü sanatçi Serkan Kaya, seslendirdigi parçalarla Aliaga’da arabesk rüzgari estirdi. Serkan Kaya, kendisini dinlemeye gelen hayranlarini kendi adi ile özdeslesen, söz ve müzigi kendisine ait olan ‘Mesele’ adli eseriyle selamladi. 17 kisilik orkestra ekibinin eslik ettigi sanatçi ‘Kalakaldim’, ‘Tarifi Zor’ gibi hit olmus sarkilarini hayranlariyla birlikte söyledi. Kendine ait sarkilari ve yorumuyla muhtesem bir performansa imza atan Serkan Kaya, konserini ‘Zor Bela’ isimli sarkisiyla sonlandirdi.

‘Aliaga Sanat Günleri’ne katilimlarindan dolayi Serkan Kaya’ya tesekkür eden Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, ünlü sarkiciya Aliagali üretici kadinlar tarafindan el emegi ile hazirlanan Helvaci Kilimi hediye etti. Baskan Serkan Acar, “En büyük tesekkürü, sanata ve sanatçiya her daim sahip çikan, bizleri hiçbir zaman yalniz birakmayan, her seyin en iyisine layik olan Aliaga halkina ediyorum. Her günümüzün bayram tadinda geçmesini diliyorum” dedi.


IKININ BIRI’NDEN KAHKAHA DOLU DAKIKALAR

‘Aliaga Sanat Günleri’ üçüncü hafta kapanisini Ray Cooney’in yazdigi, Tamer Karadagli, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Zuhal Yalçin, Sefa Zengin gibi Türk Tiyatrosu’nun basarili isimlerinin rol aldigi ‘Ikinin Biri’ isimli komedi oyunu ile yapti. Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, Ulas Bayam Açikhava Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunu Aliagali tiyatroseverler ile birlikte izledi. Kahkaha dolu anlarin yasandigi oyunun sonunda tüm oyuncular dakikalarca ayakta alkislandi. 


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °