ALIAGA ZABITA EKIPLERINDEN FIRIN DENETIMI

Aliaga Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri Aliaga Ilçe genelinde hizmet veren firinlarda gramaj ve fiyat denetimi yapti.

Yerel 25.05.2022 14:22:23 0
ALIAGA ZABITA EKIPLERINDEN FIRIN DENETIMI


Aliaga Belediyesi Zabita Müdürlügü, kent genelinde faaliyet gösteren firinlarda gramaj ve fiyat denetimleri yapti. Esnaf ve Ticaret Odalari tarafindan belirlenen gramaj ve fiyat tarifesine uymayan firinci esnafina tutanak tutularak cezai islem uygulandi.

Esnaf ve Ticaret Odalarinin mart ayinda almis oldugu karar dogrultusunda 210 gram ekmegin satis fiyatinin 3 TL olarak belirlendigini söyleyen Aliaga Belediyesi Zabita Müdürü Sait Eslek, “Belirtilen standartlardan düsük gramajda ya da yüksek fiyatta ekmek satisi yapan esnaflar ile ilgili gerek Belediye Emir ve Yasaklari Yönetmeliginin ilgili maddeleri, gerekse Ticaret ve Esnaf Odalarinin mevzuatlari uyarinca gerekli islem uygulanmaktadir” dedi.


Gerçeklestirilen denetimlerde gramaj ve fiyat standartlarina uygunlugu tespit edilen esnaflara tesekkür eden Eslek, “Vatandaslarimiz karsilastiklari olumsuz durumlarda Zabita Müdürlügümüzle iletisime geçebilir ya da sikayetlerini 153 Hilal Masa hattina iletebilirler” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °