Tarih: 28.06.2022 13:08

ALIAGA'DA 1 TEMMUZ DENIZCILIK VE KABOTAJ BAYRAMI ÇOSKUSU

Facebook Twitter Linked-in


Aliaga Kaymakamligi koordinesinde, Aliaga Bölge Liman Baskanligi, IMEAK Deniz Ticaret Odasi Aliaga Subesi, Aliaga Belediyesi, Sahil Güvenlik Komutanligi, S.S. Aliaga Su Ürünleri Kooperatifi, Aliaga Amatör Balikçilar ve Deniz Sporlari Dernegi (ALDER), Aliaga Sualti Sporlari ve Yelken Kulübü’nün katilimlariyla, Ülkemizde milli bayram olarak kutlanan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayrami’nda,  Aliaga da nefes kesecek yarislar ve birbirinden renkli etkinliklerle coskulu bir kutlama etkinligi düzenleniyor.

Pandemi süreci dolayisiyla iki yildir gerçeklestirilemeyen 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayrami kutlamalari bu yil Aliaga Kaymakamligi koordinesinde, Aliaga Bölge Liman Baskanligi, IMEAK DTO Aliaga Subesi, Aliaga Belediyesi, Sahil Güvenlik Komutanligi, S.S. Aliaga Su Ürünleri Kooperatifi, ALDER, Aliaga sualti Sporlari ve Yelken Kulübü’nün katilimlariyla Aliaga Balikçi Barinagi’nda renkli ve heyecanli etkinlikler ile kutlanacak. 

“1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayrami” töreni saat 10.00’da Cumhuriyet Meydani’nda, Atatürk Anitina çelenk sunumuyla baslayacak. Tören saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla devam edecek.  ‘Deniz Sehitleri’ anisina denize çelenk birakilmasiyla birlikte tören sona erecek. Tören sonrasi yarismalar ve aktiviteler Aliaga Balikçi Barinagin da saat:17.00’de baslayip, saat: 19.00’a kadar devam edecek. Yarismalar kürek ve halat çekme, yüzme ve 9.9 motor yarisi olarak 4 kategoride gerçeklesecek ve kategorilerde dereceye girenlere çesitli ödüller takdim edilecek. 14:00 - 16:00 saatleri arasi Aliaga Sualti Sporlari ve Yelken Kulübü tarafindan Aliaga Balikçi Barinagin da ‘Deniz Temizligi Etkinligi’ düzenlenecek.


Iki yildir pandemi dolayisiyla resmi tören disinda etkinlik ve yarisma düzenleyemediklerini söyleyen IMEAK Deniz Ticaret Odasi Aliaga Sube Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek, “Nasipse bu yil 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramimizi coskuyla kutlayacagiz. Tüm halkimizi bu coskuya davet ediyoruz.” dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —