Aliaga'da Cadde, Sokak ve Ibadethaneler Bayrama Hazir

Aliaga Belediyesi her bayram oldugu gibi Kurban Bayrami öncesinde de cadde, sokak ve ibadethanelerde temizlik çalismasi gerçeklestirdi.

Çevre 8.07.2022 15:08:43 0
Aliaga

Aliaga Belediyesi her bayram oldugu gibi Kurban Bayrami öncesinde de cadde, sokak ve ibadethanelerde temizlik çalismasi gerçeklestirdi.

Aliaga Belediyesi, vatandaslarin Kurban Bayramini daha saglikli ve hijyenik bir ortamda geçirebilmeleri amaciyla kentin dört bir yaninda yaptigi temizlik çalismalarini tamamladi. Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerinin gece saatlerinde özel sulama araciyla yaptigi temizlik çalismasiyla cadde, sokak ve meydanlar dezenfekte edildi.


Çevre mahallelerdeki temizlik çalismalarini tamamladiklarini belirten Aliaga Belediyesi Temizlik Isleri Müdürü Handan Çetiner Sirin, “Her bayram öncesi oldugu gibi bu bayramda temiz bir Aliaga ve çevre için temizlik çalismalari gerçeklestiriyoruz. Merkez mahallelerimizdeki cadde ve sokaklarimizi yikayarak bayrama hazir hale getiriyoruz. Çalismalarda emegi geçen tüm Temizlik Isleri personeline tesekkür ediyorum. Vatandaslarimizin sevdikleriyle güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.  


CAMILER BAYRAM SABAHINA HAZIR

Aliaga Belediyesi Muhtar Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler ise tüm mahalle camilerinde yaptigi temizlik çalismasiyla camileri bayrama hazir hale getirdi. Ibadethane Temizlik Ekibi, mobil hali yikama makinasi ile cami halilarini hijyenik bir hale getirirken diger taraftan dip köse temizlik yapti.


Vatandaslarin daha saglikli bir ortamda ibadetlerini gerçeklestirebilmeleri amaciyla tüm camilerde temizlik çalismalarini tamamladiklarini ifade eden Aliaga Belediyesi Muhtarlik Isleri Müdürü Harun Selim Tosun, “Bayramda vatandaslarimizin toplu olarak kullandigi camilerimizde halilar, pencereler, ayakkabiliklar ve avlu kismi titizlikle temizlendi. Camilerimizi bayram sabahina hazir hale getirdik. Vatandaslarimizin saglikli ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.  


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °