Aliaga'da Liman Güvenlik Komisyonu Toplantisi Gerçeklestirildi

Liman Güvenlik Komisyonu Toplantisi IMEAK Deniz Ticaret Odasi Aliaga Subesi'nin ev sahipliginde yapildi.

Yerel 1.12.2021 14:51:17 0
Aliaga

IMEAK Deniz Ticaret Odasi Aliaga Subesi’nin ev sahipliginde “Liman Güvenlik Komisyonu Toplantisi” düzenlendi. Baskan Serkan Acar, gündem maddelerinin degerlendirildigi toplantida Midilli-Aliaga arasi tur seferleri projesinde gelinen son asamalari katilimcilarla paylasti.

Aliaga Kaymakami Ömer Karaman baskanligindaki toplantiya; Belediye Baskani Serkan Acar, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Yusuf Can Gökgöz, Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Balikçioglu, Aliaga Sahil Güvenlik TCSG 30 Bot Komutani Yüzbasi Çagri Gültekin, Izmir Deniz Liman Sube Emniyet Müdürü Alper Tugbay, Aliaga Liman Baskani Ahmet Apak, Aliaga Gümrük Müdürü Yilmaz Dokumaci, Aliaga Kaçakçilik Muhafaza Istihbarat Bölge Amiri Kenan Bozdag, IMEAK Deniz Ticaret Odasi Aliaga Subesi Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek, Ilçe Emniyet Müdürlügü Deniz Büro Amiri Ismail Özen ve IMEAK Deniz Ticaret Odasi Aliaga Subesi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ufuk Yildirim katildi.

Düzenlenen toplantida Su Iskelesi olarak bilinen bölgede yapilmakta olan Midilli-Aliaga arasi tur seferlerinin düzenlenecegi yolcu salonu projesinin ne asamada oldugu, hangi çalismalarin yapildigi ve Aliaga Deniz Limani Sube Müdürlügü Hizmet Binasinin, denizdeki hakimiyetini artirmak adina Su Iskelesi’nde yolcu salonu projesi tamamlanincaya kadar geçici olarak prefabrik ofis sistemi ile konuslandirilmasi konusu masaya yatirildi.

BASKAN SERKAN ACAR, MIDILLI-ALIAGA ARASI TUR SEFERLERI PROJESINDE GELINEN SON NOKTAYI KATILIMCILARLA PAYLASTI

Toplantida ilk konusmayi Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar gerçeklestirdi. Baskan Serkan Acar konusmasinda Midilli-Aliaga arasi tur seferleri projesinde gelinen son asamalari katilimcilarla paylasti. Baskan Serkan Acar, konusmasinin sonunda projenin onay asamasinda oldugunu ve onaylanmasindan hemen sonra ihale sürecinin baslayacagini belirtti.

IMEAK DENIZ TICARET ODASI ALIAGA SUBESI BASKANI ADEM SIMSEK, “PROJEDE GELMIS OLDUGUMUZ NOKTA ÇOK SEVINDIRICI”

Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar’in konusmasinin ardindan IMEAK Deniz Ticaret Odasi Aliaga Subesi Yönetim Kurulu Baskani Adem Simsek, Aliaga Deniz Limani Sube Müdürlügü Hizmet Binasinin hakimiyetini arttirmak adina Su Iskelesi’nde geçici olarak prefabrik ofis sistemi olusturulacagini belirtti. Adem Simsek projede emegi geçen herkese tesekkür etti.

Yapilan sunum ve bilgilendirmeler sonrasinda degerlendirmede bulunan Aliaga Kaymakami Ömer Karaman ise : “Bu güzel ve aydinlatici bilgiler için Belediye Baskanimiza ve katilimcilara tesekkür ediyorum. Midilli-Aliaga seferleri, Su Iskelesi konusu denizcilik anlaminda hem Aliaga adina hem de bölgemiz adina yeni bir sayfadir. Seferler için Su Iskelesi’nde yapilacak olan düzenleme ve çalismalar sadece turizm açisindan degil devlet içinde gerekli olan kontrol mekanizmasi, güvenlik ve emniyet açisindan yapilmasi gereken önemli merkezlerden birisi olacak. Bugün belediye baskanimiz projenin son halini bizlere anlatti. Tüm ince ayrintilari düsünülmüs bir proje. Bu projede emegi geçen ve Aliaga’ya hizmet eden herkese tesekkür ediyorum” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °