ALIAGALI MINIK ÖGRENCILERIN KÜTÜPHANE HEYECANI

ALIAGALI MINIK ÖGRENCILERIN KÜTÜPHANE HEYECANI

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
ALIAGALI MINIK ÖGRENCILERIN KÜTÜPHANE HEYECANI

Aliaga Gençlik Merkezi’nde faaliyetlerini sürdüren Aliaga Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi, her yastan okura ev sahipligi yapmaya devam ederken gün içerisinde minik ögrencilere de kapilarini açiyor. Modern ve yenilenen yüzüyle birbirinden degerli eserleri içerisinde barindiran kütüphane, ziyarette bulunan minik ögrencilere kitaplarla iç içe olmanin keyfini yasatiyor.

Aliaga’da egitim faaliyetlerini sürdüren Balböcegi Anaokulu ögrencileri ögretmenleri ile birlikte Aliaga Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi’ne ziyarette bulundu. Ögretmenleri esliginde kütüphaneyi gezen minik ögrenciler kütüphane ile tanismanin ve kitaplara dokunmanin heyecanini yasadi.

Okuma aliskanliginin ve kitap sevgisinin küçük yaslarda asilanmasi gerektigini belirten Balböcegi Anaokulu Kurucu Müdürü Gülsen Temiz, ögrencilerin kitaplarla içi içe olmalarina ve küçük yaslarda kütüphane bilincine sahip olmalarina büyük önem verdiklerini söyledi.

Aliaga Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi’nin köklü bir geçmise sahip oldugunu ve yenilenen yüzüyle daha modern bir hale getirildigini de ifade eden Temiz, “Çocuklarimizin egitimli, bilgili ve kitap okumayi seven bireyler olarak yetisebilmesi için çalisiyoruz. Aliaga Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi’nin de bu anlamda çok önemli bir islevi oldugunu düsünüyorum. Okul olarak yaptigimiz ziyaretlerimiz belirli araliklarla devam edecek. Çocuklarimiz ile kütüphane arasinda siki bir bag olusmasi için ugras verecegiz” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °