ALIAGA'NIN MINIK VOLEYBOLCULARI BASARILARINA YENISINI EKLEDI

Aliaga'nin mini voleybolculari Aliaga'yi basariyla temsil etmeye devam ediyor.

Spor 16.02.2022 14:48:15 0
ALIAGA

Katildiklari turnuvalardan derece ile dönen filenin mini sultanlari Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenledigi Izmir Mini Voleybol Ligi’ne katildi. Aliaga Belediyesi Demirspor Kulübü adina yarisan mini voleybolcular, iki takim halinde katildiklari gruplardan çikarak Izmir Sampiyonasi için play off’a katilma hakki kazandi.

ALIAGA BELEDIYESI SPOR OKULLARI VOLEYBOL EGITMENI AYÇA KOCABAS: “TÜM OYUNCULARIMI TEBRIK EDIYORUM”

Aliaga’yi basari ile temsil etmenin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Aliaga Belediyesi Spor Okullari Voleybol Egitmeni Ayça Kocabas, “Aliaga Belediyesi Demirspor Kulübü olarak mini voleybol ligine iki takim olarak katildik. Farkli gruplarda yer alan takimlarimiz kendi gruplarinda birinci ve ikinci olarak çikmayi basardi. Gruplardan çikarak mart ayinda baslayacak olan play off müsabakalarina katilma hakki kazandik. Izmir Sampiyonlugu için çalismalarimiz aksatmadan sürdürüyoruz. Gösterdikleri basari ve özveriden ötürü tüm oyuncularimi tebrik ediyorum” dedi.


Voleybol antrenmanlarina haftanin bes günü devam ettiklerini belirten Aliaga Belediyesi Demirspor Yöneticisi Ugur Uzun,'' Voleybol takimi olarak hedefimiz üst gruplarda basarili olarak Aliaga’yi en iyi sekilde temsil etmek. Ayni zamanda güres bransinda son katildigimiz müsabakalarda aldigimiz 5 madalya ile yogun çalismalarimizin karsiligini aliyoruz. Spora ve sporcuya verdigi destekten ötürü Aliaga Belediye Baskanimiz Serkan Acar basta olmak üzere basarilarda emegi olan herkese tesekkür ediyorum” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °