ALIAGASPOR FK 4'TE 4 PESINDE

ALIAGASPOR FK 4'TE 4 PESINDE

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
ALIAGASPOR FK 4

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8.grup 13.hafta maçinda deplasmanda Manisa temsilcisi Salihli Belediye Spora konuk olacak olan Aliagaspor FK, hazirliklarini sürdürüyor. 15 Aralik 2019 Pazar günü Salihli Ramiz Turan Stadindaki karsilasma saat 14.00’te baslayacak. Devrenin de son karsilasmasi olan mücadeleyi Antalya Bölgesel Hakemlerinden Kemal Ögen yönetecek.

Ligde oynadigi son üç karsilasmadan da galibiyetle ayrilan Izmir’in güçlü temsilcisi Aliagaspor FK, galibiyet serisini Salihli Belediye Spor maçinda da sürdürmenin planlarini yapiyor. 24 puanla lider Bergama Belediyesporu 8 puan geriden takip eden sari siyahlilar çikisi sürdürmek ve ligin ilk yarisini da üç puan alarak tamamlamak istiyor. Karsilasma öncesi Aliagaspor FK 24 puanla 3’üncü, Salihli Belediye Spor ise 12 puanla 10’uncu sirada yer aliyor. Devrenin son karsilasmalarinin ardindan ligin ikinci devresi 19 Ocak 2020 Pazar günü oynanacak maçlarla baslayacak.

Salihli Belediye Spor deplasmanindan mutlak galibiyet ile ayrilmanin hesaplarini yapan sari siyahlilar hazirliklarini Petkim Stadinda yaptigi antrenmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Mustafa Bahadir yönetiminde yogun yagmur altinda baslayan antrenman açma germe ve isinma hareketlerinin ardindan minyatür kale ile devam etti. Yaklasik bir buçuk saat süren antrenman sut çalismasi ve yarim sahada taktik maçla son buldu. Alinan galibiyetler sonrasi moralleri yerinde oldugu gözlenen futbolcularin özellikle ikili mücadelelerdeki istekli halleri de teknik heyeti mutlu etti.

BERK BARAN: “FINALI IYI YAPMAK ISTIYORUZ”

Son haftalarda iyi bir çikis yakaladiklarini belirten basarili savunma oyuncusu Berk Baran, “Finali iyi yapmak istiyoruz. Allah’in izni ile son maçtan da galibiyetle ayrilarak Aliaga’ya gelecegiz. Bizim hedefimiz belli. Hedefimizden hiç sapma olmadi. Devrenin son maçini da kazanarak ikinci yariya daha iyi bir giris yapmak istiyoruz” dedi.

ARDA SALTAN: “DEVRE ARASI DAHA DA GÜÇLENECEGIZ”

Salihli Belediye Spor deplasmaninda galibiyetten baska bir düsüncelerinin olmadigini ifade eden basarili orta saha oyuncusu Arda Saltan, “Devreyi iyi kapatip rakibimizin puan kaybetmesini bekleyecegiz. Takimin durumu suan için çok iyi. Devre arasi daha da güçlenecegiz. Devre arasini iyi geçirip, iyi bir kamp döneminden sonra yolumuza devam edecegiz” dedi. 


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °